Zeszłej nocy

Last Night
2010
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36720
6,0 8 krytyków
Zeszłej nocy
powrót do forum filmu Zeszłej nocy
ocenił(a) film na 3
myspace1529

Nie zgadzam się ;p Było kilka scen które trzymały w napięciu... np jak rozbijał jajko

ocenił(a) film na 4
myspace1529

Zgadzam się. Jedyne co mi się podobało w tym filmie, to gra aktorów. Jakoś nic nie wynikło z tego filmu. Cały Cały czas nic się nie działo, a SPOILER w końcu nic nie wynikło, bo końcówka świadczy o tym, że ich życie będzie dalej takie jak było - nudne i beznadziejne

ocenił(a) film na 5
madradinka

Nie przepadam za Evą Mendes, ale postanowiłam dać jej szansę i obejrzeć ten film, kierując się (niestety błędnie) wysoką oceną na filmwebie. Za Evą nadal nie przepadam, a film jest nudny jak flaki z olejem. Najbardziej chyba wynudziłam się, gdy Laura rozmawiała z Michaelem przy barze. Przypominało mi to takie ględzenie o niczym na kozetce u psychoanalityka. Nie polecam tego filmu.

myspace1529

No dokładnie... ja nawet nie wytrzymałam i zaczęłam troche przewijać, żeby być bliżej końca ;p

ocenił(a) film na 8
myspace1529

a zmierzch jest arcydziełem... wołam o pomstę do nieba! skąd tacy ludzie się biorą? i dlaczego zyją

ocenił(a) film na 8
jotuska

opinia fanów zmierzchu na temat tej klasy filmów jest warta tyle, co nic.

jotuska

Po co krytykować kogoś jak samemu ma się ocenionego np. Hitmana jako arcydzieło ? Filmy ze zbliżoną oceną większości, poniżej 7 a dajesz 10. Każdemu ma prawo spodobać się niesamowicie dany film i jak kiedyś powiedział ktoś mądry :" de gustibus non disputandum est " czyli o gustach się nie dyskutuje
Na filmwebie dyskutujmy o filmach a nie o tym co komu się spodobało

ocenił(a) film na 8
Anteaus

a niby o czym jak nie o gustach się dyskutuje? heretyk

jotuska

Też mogę nazwać ciebie bżdziągwą która nie umie nic napisać o filmie tylko szczytem inteligencji jest dla ciebie skrytykowanie kogoś ,ze dał 10 za ten lub inny film. Ale tu się dyskutuje o filmach , opisuje się je i pisze się co się w nim podobało a co nie.
G... ludzi obchodzi czy podoba ci się kogoś ocena za dany film.

ocenił(a) film na 8
Anteaus

Przykro mi, a właściwie może nie.
http://www.filmweb.pl/film/Zesz%C5%82ej+nocy-2010-490841/discussion/polecam,1840 250

myspace1529

Każdy ma inny gust, a do zmierzchu mam sentyment, ponieważ uwielbiałam czytać sagę i czasami lubię oderwać się od rzeczywistości oglądajac takie filmy. Ale tutaj nie mówimy o zmierzchu...

ocenił(a) film na 3
myspace1529

To niewiarygodne, ze mozna nakrecic taki dlugi film z takimi pustymi dialogami... Ponadto caly budzet filmu zostal chyba skonsumowany przez glownych bohaterow, bo calosc jest filmowana w trzech mieszkaniach i na jednej ulicy co dodatkowo morduje "akcję".

ocenił(a) film na 9
myspace1529

chyba nie wszyscy rozumieją sens filmu, co może wynikać z tego że nie potraficie się postawić w sytuacji bohaterów..
Moim zdaniem film niesamowicie oddaje klimat i napięcie [sexualne].
Aktorzy zagrali świetnie, chociaż ja też nie przepadam za Evą, tu jakoś super nie raziła. Całośc na prawdę POZYTYWNIE.
co do wiania nudą. nie każde filmy ogląda się dla efektów specjalnych. czasem mają budzić fajne wspomnienia, przemyślenia, refleksje. ;)))

ocenił(a) film na 3
locamaria

Co tu rozumiec? Wyswiechtany dylemat przedstawiony w nudny sposob... Naprawde trudno znalezc cos wciagajacego.

ocenił(a) film na 9
ENZOoo

tutaj nie chodzilo tylko o dylemat; zdradzic czy nei zdradzic... odzwierciedlenie napiecia, emocji etc jest poprostu genialne!

ocenił(a) film na 9
locamaria

To wspaniały obraz który na długo utkwił mi w pamięci, oglądałam go rok temu a do dziś do niego wracam. Na pewno nie można zarzucić mu nudy. Postacie są tak realne, emocje tak żywe że nie można oderwać się od tej historii. W inteligentny sposób pokazuje jak ludzie oddają się emocjom, chwili uniesienia nawet jeśli początkowo tego nie chcą. Podobała mi się ta gra która rozgrywała się w głowie każdej postaci. Dużą rolę odgrywa piękna muzyka która dotyka i wpływa na wrażliwość odbiorcy. Piękny film, jeden z moich ulubionych..