Negatywne komentarze zapewne wychodzą od facetów, którzy potrzebują filmów z zamkniętym zakończeniem, konkretnie pokazujących co się wydarzy bądź wydarzyło. W Last Night tego nie ma. Za to każdy może wyobrazić sobie co się stanie. Ja mam nadzieję, że Michael opowie Jo o zdradzie, a ona wściekła odejdzie od niego i wyjedzie do Paryża. Alex to dobry człowiek, na pewno by jej nie skrzywdził i nie zdradził tak jak mąż. I Wydaje mi się, że on naprawdę ją kocha... Ktoś myśli podobnie?
Dokładnie, takie zakonczenie byłoby super! Jo bardziej pasuje do Alexa. A Michael niech tam se jest z kim chce... :)
Alex bardzo ją kocha, bo to miłość niespełniona.Kto wie jak by skończył się ich związek gdyby byli razem i wkradłaby się rutyna i zwyczajność dnia powszedniego?
"Alex to dobry człowiek, na pewno by jej nie skrzywdził i nie zdradził tak jak mąż"
Oczywiście, że facet, który w jedną noc planuje zaciągnąć mężatkę do łóżka, nie zdradziłby kobiety! ... A potem kobiety się obrażają, jak ktoś powie, że to "film dla głupich bab" :)