Zeszłej nocy

Last Night
2010
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36720
6,0 8 krytyków
Zeszłej nocy
powrót do forum filmu Zeszłej nocy

A tak jest "zaledwie" dobry. Na szczególną uwagę zasługuje doskonała muzyka.

ocenił(a) film na 7
ural

jak dla mnie ten "żabojad : jak piszesz był świetny razem z Keirą , byli największym plusem
bez nich film byłby średni
Sam Worthington i Eva Mendes , byli tacy nijacy ,

Anda00

Anda00 - zgadzam się z Tobą w stu procentach. To właśnie Knightley i Canet byli tym ciekawszym wątkiem ;)

Anda00

Zgadzam się w 100% z Anda00 i Poolaxoxo! Powiem nawet więcej - uważam, że z samych scen z udziałem Knightley i Caneta mógłby wyjść niezły film krótkometrażowy. Fragmenty z udziałem tego duetu oglądałem z zapartym tchem - dawno nie widziałem takiego napięcia, takiej "chemii" między bohaterami. I nie wiem, co takiego jest w tym facecie, ale we mnie wzbudził same pozytywne emocje. A muzyka rzeczywiscie znakomita. Pozdrawiam!

Anda00

Fajny film i obsada też niczego sobie, za jakieś 10-20 lat może będzie z niego taki mały tramwaj zwany pożądaniem :) Muzyka jak zauważono genialna.
Ciekawe, który z tych najwierniejszych mężów oparłby się Mendes :)))

Anda00

Worthington i Mendes nie byli nijacy tylko łączył ich inny rodzaj relacji. Ich połączyła tylko fizyczność. Inaczej było z Knightley i Canetem.

ocenił(a) film na 4
ural

"Żabojad", którego byś usunął z tego filmu, moim zdaniem go ratował. Mimo to nie udało mu się to do końca... Produkcja nie zachwyca.

ocenił(a) film na 9
ural

muzyka rewelacyjna ale trudno się dziwić skoro wziął się za nią sam Clint Mansell