PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=586583}

Zjawa

The Revenant
2015
7,2 286 tys. ocen
7,2 10 1 285562
6,9 96 krytyków
Zjawa
powrót do forum filmu Zjawa

Leonardo jak zawsze przechodzi samego siebie. Żadnych za to nominacji, wyróżnień dla roli Hardyego. W trailerach już wywarł na mnie spore wrażenie, czuć że jego postać jest oschła i pewna siebie. Czyżby Hardy nie dał rady w tym filmie? Bo tak mi się kurde wydaje, zero zainteresowania ze strony krytyków... Jak uważacie?

ocenił(a) film na 9
MadFuriosa

Na pewno zagral dobrze jest chwalony przez tych krorzy widzieli film I nawet jakies kolo krytkow go wyroznilo a nomina

michal055

Wiesz bo Leoś już zgarnia Złoty Glob i wiesz Oscar też już czeka na niego:) teraz obserwuję info o tym filmie i cała uwaga tylko na Leonarda, dlatego troche tak żal że nie ma nic o Tomie heheh

ocenił(a) film na 9
MadFuriosa

To I tak dobra sytuacjia dla toma I moze dociagnie sie na plecach leo rzutem na tasme po nominacjie oskarowa

ocenił(a) film na 9
MadFuriosa

Kolejna nominacjiahttp://awardswatch.com/forums/showthread.php?39163-Phoenix-Critics-Awa rds-nominations

użytkownik usunięty
MadFuriosa

9 nominacji do Critics Choice Awards, w tym dla Toma (także za Mad Maxa!)

Najlepszy film
Najlepszy reżyser - Alejandro Gonzalez Inarritu
Najlepszy aktor pierwszoplanowy - Leonardo DiCaprio
Najlepszy aktor drugoplanowy - Tom Hardy
Najlepsze zdjęcia - Emmanuel Lubezki
Najlepszy montaż
Najlepsza charakteryzacja
Najlepsza oryginalna muzyka
Najlepsze efekty specjalne

Świetna wiadomość! :D Też się cieszysz?!

użytkownik usunięty
MadFuriosa

Nio, ale bardziej bym się ucieszył, gdybym mógł W KOŃCU OBEJRZEĆ TEN CHOLERNY FILM!

Ja tak samo! Kurde co ten Hardy narobił w tej Zjawie omg nir mogę się doczekać, istna petarda :)