PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=586583}

Zjawa

The Revenant
2015
7,2 286 tys. ocen
7,2 10 1 285609
6,9 96 krytyków
Zjawa
powrót do forum filmu Zjawa

SCENA Z NIEDŹWIEDZIEM KLASA ! DI CAPRIO MISTRZ ! - A wszyscy Hejterzy niech się leczą . Jesteście żałośni. Oczywiśćie każdy ma swoje gusta. Ale nie musicie partolić średniej oceny filmu bo doskonale wiecie , że film jest po prostu Świetny. Może momentami troszke przynudzał, ale o to też chodzi. Film miał pokazać widzowi jak bardzo może być człowiek zdeterminowany by przetrwać i dokonać zemsty.

ocenił(a) film na 8
Xear0

czy będziesz tak uprzejmy i udasz się do psychiatry na jakieś leczenie? Wyzywanie ludzi od żałosnych, bo podnieciłeś się filmem, nie jest objawem zdrowia.

ocenił(a) film na 9
Sony_West

Jesteś Po prostu idiotą.
Chodziło mi o osoby, które zaniżają średnią tego filmu.
Uważasz się za jakiegoś krytyka filmowego , a w rzeczywistości najlepiej idzie ci zjadanie swoich gilów.
Takich krytyków za 5zł jest tutaj wielu jak ty.

Oceniając ten film na 6 - po prostu pokazałeś, że nie masz pojęcia o kinie.
Pogódź się z tym grzecznie.

Wszedłem z ciekawości w twój profil....

Dałeś ocenę 10 filmowi "JAJA W TROPIKACH" :D

Więcej nie będę prowadził z tobą dyskusji. To nadaje się do komixu.

ocenił(a) film na 8
Xear0

I oto kolejnym komentarzem udowadniasz, że przydałoby ci się jakieś leczenie.
Nie chcesz dalszej dyskusji ze mną? Ojejku, cóż za strata...

ocenił(a) film na 9
Sony_West

Szkoda słów.
Widać, że nie masz za wiele do powiedzenia.
Po prostu kompromitacja na całej lini. Dajesz wysokie oceny naprawdę kiepskim produkcjom.
Jesteś albo młody i mało widziałeś...
Albo głupi.
Więcej z tobą nie dyskutuję :)

ocenił(a) film na 9
Xear0

Niestety u nas masa maruderów i bezguścia, które obejrzały film, a potem jeszcze narzekają że nudny (lol) i obniżają mocno ocenę. Każdy kto wiedział o czym mniej więcej będzie film, albo zobaczył zwiastun, mógł się domyślić jaki klimat będzie, i jak poprowadzi reżyser akcję, więc pokazują tylko swoje niezbyt dalekie myślenie. A według mnie film rewelacja. Tego oczekiwałem. Ciężki survivalowy klimat, genialne zdjęcia, aktorstwo. Na imdb ocena 8.3 , a na filmwebie pewnie jeszcze spadnie, eh..

ocenił(a) film na 8
Joecrou

Dokladnie tak....jasne ze nie kazdemu sie musi podobac ale dla mnie "Zjawa" to unikat, film ktory Powala klimatem I zdjeciami, jest brutalny, odwazny I pokazuje swiat takim jakim jest....a we wspolczesnej, nastawionej na zysk, komercje I Zero jakiejkolwiek refleksjii kinematografii to juz Wielkie Cos, oby wiecej takich " nudnych" filmow, Pozdrawiam!!!!

ocenił(a) film na 9
Spartakus2

Dokładnie. Brak śmiesznych udziwnien, dodawanej na sile komedii, i ciaglej akcji by zadowolić amatorów mniej wymagających widzów. Mocne survivalowe kino że świetnymi zdjęciami aktorstwem i klimatem. Dla mnie film roku ;)

ocenił(a) film na 2
Xear0

Buahahha scena z niedzwiedziem mistrzostwo? Wiesz co taki niedzwiadek by zrobil z takim czlowieczkiem? Rozerwal by na strzepy jednym zamachem łapska.

ocenił(a) film na 9
che_to_fra_jer

Oceniłeś ZJAWĘ NA 2 :) Gratulację :) Zaniżyłeś ocenę :) Rodzice będą dumni :)
Ja natomiast...
........Życzę ci wygranej z zespołem Downa :) ....

A przepraszam..na to lekarstwa nie ma.

ocenił(a) film na 10
che_to_fra_jer

rodzice pewnie dumni że takiego frajera mają w domu :)

ocenił(a) film na 9
Xear0

Jak tak Ci film przypadł do gustu to daj 10 :)

ocenił(a) film na 10
masachiko

to twoja fotka na avku? mmm ^^

ocenił(a) film na 9
tyskacz87

Tak. Czemu pytasz?

ocenił(a) film na 10
masachiko

a tak jakoś:D brakuje tu pięknych kobiet na filmwebie :

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 9
masachiko

Dałem 9 tylko dlatego, że SCENA ze spadającym koniem w przepaść była po prostu żałosna.
Tak po za tym wszystko ok :)