SCENA Z NIEDŹWIEDZIEM KLASA ! DI CAPRIO MISTRZ ! - A wszyscy Hejterzy niech się leczą . Jesteście żałośni. Oczywiśćie każdy ma swoje gusta. Ale nie musicie partolić średniej oceny filmu bo doskonale wiecie , że film jest po prostu Świetny. Może momentami troszke przynudzał, ale o to też chodzi. Film miał pokazać widzowi jak bardzo może być człowiek zdeterminowany by przetrwać i dokonać zemsty.
czy będziesz tak uprzejmy i udasz się do psychiatry na jakieś leczenie? Wyzywanie ludzi od żałosnych, bo podnieciłeś się filmem, nie jest objawem zdrowia.
Jesteś Po prostu idiotą.
Chodziło mi o osoby, które zaniżają średnią tego filmu.
Uważasz się za jakiegoś krytyka filmowego , a w rzeczywistości najlepiej idzie ci zjadanie swoich gilów.
Takich krytyków za 5zł jest tutaj wielu jak ty.
Oceniając ten film na 6 - po prostu pokazałeś, że nie masz pojęcia o kinie.
Pogódź się z tym grzecznie.
Wszedłem z ciekawości w twój profil....
Dałeś ocenę 10 filmowi "JAJA W TROPIKACH" :D
Więcej nie będę prowadził z tobą dyskusji. To nadaje się do komixu.
I oto kolejnym komentarzem udowadniasz, że przydałoby ci się jakieś leczenie.
Nie chcesz dalszej dyskusji ze mną? Ojejku, cóż za strata...
Szkoda słów.
Widać, że nie masz za wiele do powiedzenia.
Po prostu kompromitacja na całej lini. Dajesz wysokie oceny naprawdę kiepskim produkcjom.
Jesteś albo młody i mało widziałeś...
Albo głupi.
Więcej z tobą nie dyskutuję :)
Niestety u nas masa maruderów i bezguścia, które obejrzały film, a potem jeszcze narzekają że nudny (lol) i obniżają mocno ocenę. Każdy kto wiedział o czym mniej więcej będzie film, albo zobaczył zwiastun, mógł się domyślić jaki klimat będzie, i jak poprowadzi reżyser akcję, więc pokazują tylko swoje niezbyt dalekie myślenie. A według mnie film rewelacja. Tego oczekiwałem. Ciężki survivalowy klimat, genialne zdjęcia, aktorstwo. Na imdb ocena 8.3 , a na filmwebie pewnie jeszcze spadnie, eh..
Dokladnie tak....jasne ze nie kazdemu sie musi podobac ale dla mnie "Zjawa" to unikat, film ktory Powala klimatem I zdjeciami, jest brutalny, odwazny I pokazuje swiat takim jakim jest....a we wspolczesnej, nastawionej na zysk, komercje I Zero jakiejkolwiek refleksjii kinematografii to juz Wielkie Cos, oby wiecej takich " nudnych" filmow, Pozdrawiam!!!!
Dokładnie. Brak śmiesznych udziwnien, dodawanej na sile komedii, i ciaglej akcji by zadowolić amatorów mniej wymagających widzów. Mocne survivalowe kino że świetnymi zdjęciami aktorstwem i klimatem. Dla mnie film roku ;)
Buahahha scena z niedzwiedziem mistrzostwo? Wiesz co taki niedzwiadek by zrobil z takim czlowieczkiem? Rozerwal by na strzepy jednym zamachem łapska.
Oceniłeś ZJAWĘ NA 2 :) Gratulację :) Zaniżyłeś ocenę :) Rodzice będą dumni :)
Ja natomiast...
........Życzę ci wygranej z zespołem Downa :) ....
A przepraszam..na to lekarstwa nie ma.