PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=586583}

Zjawa

The Revenant
2015
7,2 286 tys. ocen
7,2 10 1 285590
6,9 96 krytyków
Zjawa
powrót do forum filmu Zjawa

Piękny film

ocenił(a) film na 10

Tak dobrego filmu dawno nie oglądałem. po 2.5 godziny miałem niedosyt, że taki krótki. Takie Piękne widoki to ostatnio widziałem chyba w "niepokonani". Zastanawia mnie scena z niedźwiedziem. Jak została zrobiona? Czyżby wspomagana komputerowo? Piękne jest też polowanie wilków na bizony. To trzeba zobaczyć. A to nie koniec atrakcji. w 100% polecam.

ocenił(a) film na 6
kerszi

Nie LEO w rzeczywistości dał się pokiereszować niedźwiadkowi, taki balans na granicy życia i śmierci bo przecież czego się nie robi dla Oscarów. Opcja nr 2 wzięli prawdziwego niedźwiedzia, który zabawial się z kukła/ kaskaderem, a później żeby bylo jak najbardziej realistycznie , zwyczajnie go zadźgali. Opcja 3 tak wyszkolili misia, że ten po przeczytaniu scenariusza odegrał brawurowo atak na na Glassa zakończony własnym konaniem- oscar dla misia!!! Mam nadzieję, że Twoje pytanie to żart bo zaczynam wątpić w inteligencje ludzką . http://naekranie.pl/aktualnosci/wywiad-z-niedzwiedziem-ze-zjawy-szczegoly-krecen ia-sceny-771361

ocenił(a) film na 10
Flavia333

Nie wiedziałem, że w necie napiszą o tym jak była kręcona scena z misiem. Grypa mnie zaatakowała, więc nie myślę w 100%, a nawet w 40% swojej wydajności. Dzięki za zabawną odpowiedź.

ocenił(a) film na 5
Flavia333

Ale zadźgali kogo- misia czy kaskadera? A może Leo. I potem do końca filmu grał kaskader? To by tlumaczylo nadzwyczajne wychodzenie z wszelkich opresji; )))