Tak dobrego filmu dawno nie oglądałem. po 2.5 godziny miałem niedosyt, że taki krótki. Takie Piękne widoki to ostatnio widziałem chyba w "niepokonani". Zastanawia mnie scena z niedźwiedziem. Jak została zrobiona? Czyżby wspomagana komputerowo? Piękne jest też polowanie wilków na bizony. To trzeba zobaczyć. A to nie koniec atrakcji. w 100% polecam.
Nie LEO w rzeczywistości dał się pokiereszować niedźwiadkowi, taki balans na granicy życia i śmierci bo przecież czego się nie robi dla Oscarów. Opcja nr 2 wzięli prawdziwego niedźwiedzia, który zabawial się z kukła/ kaskaderem, a później żeby bylo jak najbardziej realistycznie , zwyczajnie go zadźgali. Opcja 3 tak wyszkolili misia, że ten po przeczytaniu scenariusza odegrał brawurowo atak na na Glassa zakończony własnym konaniem- oscar dla misia!!! Mam nadzieję, że Twoje pytanie to żart bo zaczynam wątpić w inteligencje ludzką . http://naekranie.pl/aktualnosci/wywiad-z-niedzwiedziem-ze-zjawy-szczegoly-krecen ia-sceny-771361
Nie wiedziałem, że w necie napiszą o tym jak była kręcona scena z misiem. Grypa mnie zaatakowała, więc nie myślę w 100%, a nawet w 40% swojej wydajności. Dzięki za zabawną odpowiedź.