Dlaczego tak ostro? Ja oceniłam na 3, a nie jestem niedorozwinięta. A tylko dlatego 3, że dodałam gwiazdkę za zdjęcia. Film dla mnie jest cholernie słaby i nudny. Możemy mieć różne gusta, ale nie musimy się od razu obrażać!
Jestem w stanie zrozumieć ocenę 3. Odnosząc się do oceny jeden w skali 1-10 wole się nie wypowiadać.
To i tak jesteś lepszy niż niektórzy, bo za swoją trójkę już też gdzieniegdzie zostałam wyzwana... No fakt, jedynki bym nie dała, bo właśnie chociaż za zdjęcia dodałam gwiazdkę. Ale jednak trochę szkoda od razu nazywać kogoś niedorozwiniętym, choć jestem ciekawa, czemu tylko 1 gwiazdka?
Moja wypowiedź była zdecydowanie nietaktowna. Być może wtedy miałem zły dzień, choć to mnie nie usprawiedliwia. Jednak jest sporo osób, które albo zakładają fejkowe konta by ocenić parę filmów i podnoszą tym tylko ciśnienie, albo oceniają filmy bez zastanowienia.
To też racja, niestety niektórzy kompletnie z czapy oceniają. Fakt, filmy są różne, gusta też, ale żeby ocenić na 1 to musi to być naprawdę gniot. "Zjawa" mnie nie zachwyciła, ale 1 jak widać bym się nie odważyła. Są też tacy, co "Forresta Gumpa" ocenili na 1, więc rzeczywiście rożnie bywa. Tak niska ocena to czysta złośliwość?