PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 338 tys. ocen
5,6 10 1 338158
3,5 56 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

new moon
http://pl.youtube.com/watch?v=TOL4aqpHLrk

ocenił(a) film na 10
IKnowWhatYouAre

http://pl.youtube.com/watch?v=3erIh4sJIfE&feature=related

To lepsze:)

ocenił(a) film na 2
IKnowWhatYouAre

.coś ci się nie podoba?.. przecież ty taka WIELKA fanka jesteś i wszystko z co z twilight związane jest przecież słit..

ocenił(a) film na 10
diana6echo

No wlasnie co oznacza ta minka?Cos Ci sie nie spodobalo?Pozatym mysle ze chyba przez 30 sec trudno stwierdzic czy film bedzie ok czy nie prawda?

Lianna

Ej no ten trailer to tylko taka zabawa...
ani tak film nie będzie wyglądał, ani prawdziwy trailer... ktoś zrobił go dla zabawy... nie ma co się nad rozczulać...

ocenił(a) film na 2
Uzalezniona

..no ale założycielka tematu ma tak spięte poślady, że wszystko traktuje na poważnie :>

.a ten co zrobił traile - good for him, niech dalej robi.. przynajmniej twórczo spędza czas :)

diana6echo

nie no bez przesady... chyba nie uwierzyła w to że ten trailer jest prawdziwy.

nie no ten co zrobił trailer, ok nawet fajnie mu to wyszło... ale nie trzeba tego brać na serio.

ocenił(a) film na 10
Uzalezniona

Nikt nie bierze:)))(chyba)- a tak pozatyym ogladalam dzisiaja kinomaniaka na tv 4 i wlasnie chlopaczek komentowal film ZMIERZCH-prosba do tv4 ZMIENCIE PROWADZACEGO bo to ze wloczyl sie z zapalona swieczka i komentowal , recenzowal film bylo naprawde smieszne:)))I ta jego "gra aktorska" naprawde litosci nie ma w Polsce ludzi ktorzy zaciekawili by widza a nie zmuszali by siegali po pilota i przelaczali na inny kanal?Czy kto to widzial?

Lianna

nie oglądam kinomaniaka, bo to jeden z najbardziej żenujących programów jakie widziałam.

ocenił(a) film na 2
Lianna

.Kinomaniak zszedł na psy - jest strasznie pobłażliwy.. ok, że nie można mieszać gatunków i przyrównywać horrorów do dramatów, ale tak czy siak.. zbyt lajtowo potraktowali niektóre filmy..

ocenił(a) film na 2
Uzalezniona

.skoro wierzy w świętego mikołaja i to, że dziewice istnieją, to co się dziwisz? ;)

diana6echo

dziwie się... bo myślałam że po aferze ze sztuczną brodą mikołaja, i z akcją z pierścionkami czystośći Miley Cyrus prezentowaną przez Disney i Pudelka... ta era się skończyła...

ocenił(a) film na 2
Uzalezniona

.ano niestety.. i dla tego zaiste - cudowny jest umysł dziecka^^..

ocenił(a) film na 9
IKnowWhatYouAre

Taaaa... w tych wszystkich niby trailerach do New Moon'a są fragmenty filmu The Messengers, w którym grała Kristen Stewart.
Ktoś ma wyobraźnię, więc się bawi. ;)

Kryptoszydera

no i fajnie się ogląda ;))
pomysłowy ktoś jest ;)
Lubie oglądać takie trailery... fantazja czasem niektorych ponosi, ale jest ok ;p

ocenił(a) film na 10
Kryptoszydera

To dobrze ze ktos ma wyobraznie...ludzie BEZ wyobrazni sa nudni i bardzo przewidywalni;)))-Moje osobiste zdanie.
Odosnie kinomaniaka- przelaczalam kanaly i akurat byl urywek zmierzchu wiec zostawilam i za kilka sec pojawila sie ON - wymarzony , wysniony prowadzacy-szczerze gdybym zobaczyla najpierw jego recezjeza nic w swiecie nie poslzabym do kina na Twilight;)))Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Lianna

Wiesz co? Jesteś nudna i przewidywalna. Wnioski sama wywnioskuj.

ocenił(a) film na 10

Ok - masz prawo myslec o mnie jako nudnej i przewidywalnej-czytaj BEZ WYOBRAZNI:)))Z tym ze poniekad mozna Ci zarzucic zlosliwosc i wrogosc do mojej osoby a to dlatego ze nie znasz mnie i w sumie malo wiesz.....ale ok masz prawo myslec tak jak myslisz:))))

ocenił(a) film na 10
Lianna

Pozatym jarku....powiedz a raczej napisz dlaczego Twoja wypowiedz mnie nie zdziwiwla w ogole?Czuje sie bardzo ale to bardzo zawiedziona:((Istniejesz na tym forum jako czlowiek "krzykacz" ktory pisze co popadnie i z gory na przeciw wszystkim i wszytskiemu bo obrales taka postawe- wiecznego krytykanta i zlosliwca....mozna i tak....;-)

Lianna

Lia, ale to jest piękne ...

użytkownik usunięty
Lianna

Psychoanaliza na 3/10. Poczytaj Nietzsche'go i Sapkowskiego.

ocenił(a) film na 10

A skad pewnosc ze nie czytalam?Nie udawaja madrzejszego niz jestes ...naprawde:)))To i tak nic nie da;))

użytkownik usunięty
Lianna

Przynajmniej jestem...

to było do mnie czy do Lia?

ocenił(a) film na 10
Uzalezniona

Co jest piekne?Prosze o rozwiniecie tematu:)))Bo moim zdaniem pieknych jest wiele rzeczy zajwisk , ludzi....a jasnowidzem nie jestem:)))

Lianna

piękne jest to że yarek obrał jedną drogę i z niej nie rezygnuje. I jest sobą ! ;)

użytkownik usunięty
Lianna

Ja jestem ciemnowidzem, brązowidzem i widzem.

Uzalezniona

jak do mnie... to.
czytałam Sapkowskiego, dlatego tak nienaiwdzę filmu Widźmin... za to powinni polaków kastrować... brr

ocenił(a) film na 9
IKnowWhatYouAre

A ja jestem za aborcją.

użytkownik usunięty
Kryptoszydera

I dobrym ku temu powodem.

A ja chce helikopter.

użytkownik usunięty
Uzalezniona

To se wypij.

ocenił(a) film na 10
Kryptoszydera

Ewusia- obral jedna droge i jest soba.....a skad wiesz ze jest soba?Ludzie poznajesz to poprzez jego pokrzykiwania na forum?:)))No ale ok woje zdanie , twoj wybor:)Ja mam nieco odminna opinie na ten tamet :))

użytkownik usunięty
Lianna

Podziel się nią... ze swoim monitorem. Prosimy. My yarek5000.

Lianna

masz coś do yarka5tysi?...
Co? ;o

ocenił(a) film na 2
Kryptoszydera

.a ja jestem za kontrolą urodzin: testy psychologiczne, dna i cenzus majątkowy - jak tego nie ma, to dziecka też nie ma ;] skończyłoby się produkowanie dzieci przez debili żyjących z zasiłków..

diana6echo

nie tylko bogaci , piękni , zdrowi i inteligentni mają prawo do szczęśćia.

użytkownik usunięty
Uzalezniona

Ale za to nie mają prawa do zasiłku.

biedni. jak oni sobie poradzą?.

ocenił(a) film na 9
IKnowWhatYouAre

Kolejny komplement.
Przesadzasz, jeszcze trochę i będzie Cię można zaliczyć do grupy braindead fag.

użytkownik usunięty
Kryptoszydera

Albo the faggers i the klaszczers.