Uwaga! W zagranicy zostało wydane ''Bravo Poster Twilight Special''. Są tam 34 plakaty ze ''Zmierzchu'' i różne artykuły. Problem w tym, że nie ma tego u nas, w Polsce. Piszę petycję do wydawców tej oto gazety i zbieram adresy e-mail. Jeśli wam też na czymś takim zależy to podawajcie, jeśli nie to cóż, trudno się mówi. Bardzo proszę, nie błagam na kolanach o te adresy :))) Twilight rLz
Mój masz: brandy85@gmail.com
Powodzenia:-)
PS. Informuj mnie jak tam sprawy będą szły
Proszę to mój
martikarp@o2.pl
Powodzenia ;)
Ps: Jak coś to napisz jak ci idzie .
Też jestem nowa i tez chcę o nim wszystko.
Mój e-mail; magda150150@op.pl
będę bardzo wdzięczna... :):*
paolazopola@amorki.pl
czekam, czekam
ja byłam w mojej miejscowości w empiku i uprzejma pani mi powiedziała, ze niestety już go nie dostane.....
pozdro
powodzenia ewela_mal@op.pl możesz wpisać tez moich 2 kumpeli
monikapanek2@buziaczek..pl
marcia2905@op.pl
Proszę, oto mój: kasia12324@op.pl
Po prostu będę w siódmym niebie, jak będzie można w Polsce nabyć te specjalne wydanie. :D
Ja tez będę w 7 niebie...
Pocałuje was wszędzie tylko zdobądźcie tą gazetkę.
Dajcie znać jak najszybciej.
:*:*:* :):):)
masz moje olkaaa009@buziaczek.pl i kupmeli ;)
agnkes1@gazeta.pl
monika@nextreklama.pl
op1610@tenbit.pl powodzenia ;)
z tego co wiem to była już taka akcja. i tym osobom się udało bo ponoć jutro ma być specjalna edycja zamiast zwykłego bravo.
Już dawno jest Bravo Posters w Empiku... Trąbią o tym gdzie się tylko da :) Więc nie wiem w ogóle jaki sens był, w dawaniu tych adresów.
no byla juz ostatnio ta wersja bravo ;) nawet ok to zrobili. ej AM xD napisz do mnie na gg bo zgubilem twoj nr... pls ;)
Hmm. Jak zacząłem czytać początek tego tematu to wybuchnąłem gromkim śmiechem, ponieważ myślałem, że ktoś sobie jaja robi z tym BRAVO POSTERS i 34 plakatami. No i się zdziwiłem, bo jednak wy na poważnie z tymi plakatami :D.