Nie wiem czy Widziałyście tą gre na temacie Harrego Pottera .Brałam w niej udział całkeim fajne!Polega ona na tym że 1 osoba pisze sie 2 przykłady związane z sagą a 2 osoba pisze co jest lepsze i podaje kolejne 2 nowe przykłady .
Oki To ja zaczynam
Związek Belli i Edwarda czy Związek Alice i Jaspera??
hmmm... trudny wybór Jasper był genialny a Emmett prze zabawny :P
no więc.... niech będzie Emmett xD
ponawiam: najbardziej żal Ci Edwarda:
kiedy Bella namiętnie całuje Jacoba czy kiedy myśli że ona nie żyje i chce popełnić samobójstwo?
Edward i Tania
mieszkać na słonecznej wyspie i nigdy nie spotkać wampira/ mieszkać w deszczowym zadupiu i kumplować sie z rodzinka wampirow
Phill chociaż Charlie taki biedny troche :P
mieć za przyjaciela Edwarda czy wyjść za mąż za Jaspera? xD
kiedy myśli że ona nie żyje i chce popełnić samobójstwo
być Charliem który coś niecoś wie o wampirach i wilkołakach czy pozostać w błogiej nieświadomości jak Reene?
to juz chyba lepiej Edward nie kocha Belli- i to on ją odrzuca byłaby wtedy z Jacobem (pomimo ze go nie lubie xD)
właśnie: Edward czy jacob?
Edward grający na fortepianie czy Edward jako coś w stylu małpy(xD)
jak się komuś wciełam to przepraszam...
Jacob-wilk
to pewnie było 1000 razy ale nie mam pomysłu:
Edward czy Bella? (to wymyśliłam xP) :D
Wiem, że to "wbrew" książce, ale po drugiej części chyba bardziej lubię Jacoba...:)
Eee... Jasper, czy Emmet? xP
mieszkac w deszczowym zadupiu i kumplowac sie z rodzinka wampirow ? :D
być nastolatką na którą polują wampiry i chcą Cię zabić czy być szara myszką w szkole? ;]
spokuj Carlisla ;)
Rosalie nienawidząca całego świata, cyniczna, pełna sarkazmu i zła, czy dobra Rosalie, pełna ciepłych uczuć do wszystkich i szlachetna? ;P
być nastolatką na którą polują wampiry i chcą Cię zabić=> przynajmniej cos sie dzieje ;D
jezdzic stara furgonetka/ najnowszym modelem auta nigdzie jeszcze niedostepnego
mieć przenośny grzejnik :P (chociaż ta odpowiedź zależy od pory roku i miejsca zamieszkania, w Polsce bardziej przydaje się grzejnik)xD
najbardziej żal Ci Edwarda:
kiedy Bella namiętnie całuje Jacoba czy kiedy myśli że ona nie żyje i chce popełnić samobójstwo?
proste że miodowe...
najsmutniejszy moment:
Bella zostawia Charliego czy Edward zostawia Belle?
Motor Belli, bo był składany przez Jacoba i Bella musiała na niego czekać (tzn. na motor xP).:)
Bella nie kocha Edwarda- odrzuca jego miłość, czy Edaward nie kocha Belli- i to on ją odrzuca?
Być Charliem, który coś wie.
Być zabitym przez okrutnego wampira, czy stadko słodkich wilkołaczków?
Chyba na dvd... ale w kinie jest atmosfera^^
Phill czy Charlie?? <który najlepszy dla rozrywkowej mamusi>xD
Emmet... jest zabawniejszy !! Być wampirem czy wilkołakiem ??
Pozdrawiam wszystkich !!
Em nie wiem!!
Trudne pytanie!!!
To zależy kiedy czasem Jackob mnie wkuża ale bo lubie i Jaspera też lubie! niech będzie . . . . Jasper!
Kto lepszy : Embry czy Quil < -- nie wiem czy dobrze napisałam!
oki jeszcze raz Jasper .
Kto lepszy Embry czy Quil <---- nie wiem czy dobrze pisze
Pytanie oddane więc ja przejmuje!
Która legenda lepsze o : Wojownikach duchah czy o Trzeciej żonie??