Nie wiem czy Widziałyście tą gre na temacie Harrego Pottera .Brałam w niej udział całkeim fajne!Polega ona na tym że 1 osoba pisze sie 2 przykłady związane z sagą a 2 osoba pisze co jest lepsze i podaje kolejne 2 nowe przykłady .
Oki To ja zaczynam
Związek Belli i Edwarda czy Związek Alice i Jaspera??
Ciężkie pytanie.. Chyba jednak Emmetta. Jasper dodaje książce tajemniczości.
Embry będący bratem Jacoba/Sama.
Embry będący bratem Sama. Nie lubię Jacoba:/ A Embry był nawet fajny, a więc wolalałabym żeby miał fajniejszego brata:)
Śmierć Belli czy śmierć Alice? [nie wiem czy było, jeśli tak to przepraszam i oddaje pytanie w takim przypadku]
Śmierć Belli- jakby umarła Alice(którą i tak lobię bardziej niż Belle)to by umarł też Jasper.
Jasper w rzeczywistości, czy Jacob
to pierwsze!
Wolelibyście żeby ( ha ha hpowtarzam się!) Edward zakochał się zamies w belli to w :
- W Jessice
czy :
- W Angeli
????
bella będąca długonogą blondynką czy rosalie, która pod wpływem przemiany przerodziła się w istne monstrum (bo rosalie od dziecka pozbawiona urody prawdopodobnie nie skończyłaby jako wampir ;p)
bella będąca długonogą blondynką
;dd
bella nienawidząca edwarda, choć on by ją kochał, by edward nienawidzący belli, choć ona by go kochała?
(trochę dziwnie to napisałam, ale chyba rozumiecie xd)
Bella kochająca Edwarda - zapewne dlatego, że wolę Edwarda i nie skazałabym go na coś takiego:P
Jane będąca tylko małą, słodką dziewczynką czy Bella z pewnymi sadystycznymi skłonnościami.
Jane będąca tylko małą, słodką dziewczynką chociaż myślę że parę sadystycznych zdolności u Belli nie zaszkodziłoby ;P
Zadam pytanie ale nie wiem czy czasem się nie powtarza, jeśli tak to z góry przepraszam ;)
Carlisle zmieniający Bellę w wampira czy Edward?
Myślałam nad tym i na miejscu Belli wolałabym chyba Carlisle'a
Wiadomo serce też by mi podpowiedziało że Edward ale nie wiem czy chciałabym żeby osoba tak bardzo mi bliska musiała (poniekąd!) robić mi krzywdę. Zwłaszcza że on tak bardzo tego nie chciał i myślę że czułabym się źle wiedząc że robi to wbrew sobie.
Ale wiadomo tak mówię a jakby przyszło co do czego to chyba tak bym nie zrobiła ;P
Czekam na pytanie, bo chociaż trochę późno dołączam bardzo mi się to podoba ;)
Charlie, cjoć Phil tez sie wydawał fajny, ale Cahrliego lepiej znamy :D
Pytanko:
Wolelibyś cie żeby miejsce Reneesme ( córki), zajoł EJ ( syn) ??? Czy żeby zostało bez zmian ?
joł joł joł miejsce córki zajął syn hehehe
ciekawe...hm a co z Jacobem? wpoić się w chłopca?
ptfu brzmi niesmacznie...brrrr...
Edwarda :)
Która bardziej wredna Jessica czy Lauren ? (mam nadzieje ze nie było jeszcze tego pytania )
dołączam się ;)) :d
Lauren.
związek Alice i Jaspera czy Emmetta i Rose?? [chyba nie było takiego pytania...] ;))
Zależy w jakiej jest się sytuacji.
Jeśli chodzi o Bellę to być nieśmiertelnym, bo ma swoją miłość na wieki ;)
Głupie pytanie:
Mike i Bella, czy Eric i Bella ;P
trudne pytanie emm.... wieczna milośc wampira bo wieczna a wpojenie ma też magiczna moc ale jest krutkie w porównaniu do wieczności.....
Rene czy Esme??
ej sorka, ale mi sie nie chciało wysłac, a tu patrze
i sie dwa wysłaly, ale inne . ;/
No to ma byc tak :
Samochód Alice.
A moje pytanie to:
Dar Aro czy Edwarda ?