Wpadłam na pomysł, żebyśmy zadawali sobie pytania z Sagi. :D Kto będzie lepszy? :D A i może bez BD na razie, bo nie wszyscy przeczytali (łacznie ze mną :), ale jak bardzo chcecie- proszę bardzo.
Zacznę:
Czemu Edward poszedł na wagary i próbował namówić do tego Bellę? To było w Zmierzchu.
I przepraszam, jak już jest taki temat
Linkin' Park, dokładniej to Hybrid Theory^^ SMeyer powiedziała, że było to LP tu: http://stepheniemeyer.com/twilight_faq.html
O tym, że Bell słuchała akurat Hybrid Theory napisała kiedyś na myspace.
Pytanie prawdopodobnie należy do Klaudyny;p
yeah!!! :D uwielbiam ten zespół :)
pytanko: Kiedy Jacob wyznał Belli,że ją kocha po raz pierwszy?
Informacje na temat spotkania fanów twilightu z Wrocławia xD :
http://www.filmweb.pl/topic/891125/Spotkanie+fan%C3%B3w+Twilightu+x%29.html
nie jestem pewna ale zasugerował jej że ją kocha po seansie w kinie zanim został pieskiem:) a po raz pierwszy powiedział jej to podczas wizyty u niego(nie pamiętam w którym miejscu w książce to było ale wiem że chwilę potem dostał w twarz z wiadomych powodów oczywiście:D )
jaka rodzinna pamiątka z 'człowieczego' życia Carlise'a znajduje się w domu Cullenów?
Drewniany krzyż, zrobiony przez jego ojca.
Dlaczego w pierwszej części Lauren nie lubi Belli, a przynajmniej tak tłumaczą to Angela i Jessica?
ponieważ Lauren myśli, że Bella pójdzie z Taylorem na bal absolwentów.
Czemu Billy Black sprzedał swój samochód Charlie'mu?
No więęęc... Matka edwarda miała na imię Elizabeth Masen i zmarła na grypę hiszpankę, a ojciec Edwarda to był Edward Senior:))
to chyba było "la tua cantante"
Gdzie wybrała się Bella z Jessicą,Angelą by kupić sukienki na bal?
o dwóch - zimnym mężczyźnie i jego towarzyszce
Co przyczepił Edward do bransoletki Belli,którą dostała od Jacoba?
wysoki, chudy, ciemne włosy, pryszcze na twarzy.
W jakiej restauracji w Port Angeles Jessica zamierzała się pożywić? xD
chciała iść do włoskiej knajpki przy promenadzie
Ilu chłopaków chciało zaatakować Bellę,po tym jak zabłądziła w Port Angeles szukając księgarni zanim przyjechał Edward?
W której częśc jest o tym mowa....szukam i nie mogę znaleźć,ale wiem,że czytałam o aucie na specjalne okazje.
pytanko: Ilu chłopaków chciało zaatakować Bellę,po tym jak zabłądziła w Port Angeles szukając księgarni i zanim przyjechał Edward?
yhh.. nie jestem pewna, ale chyba miała zdolnośc perfekcyjnej ucieczki, że tak się wyrażę. nigdy nie dała się złapać, umiała doskonale ustalać plan.
jak nazywał się nauczyciel wf ?
Na bodajże siostrzenice Emily- Claire
Na kogo wpojenie miał Paul i czemu Jacob nie był z tego zbytnio zadowolony? xD
na rachel, siostrę jacoba. paul ciągle siedział u niego, i wyjadał mu jedzenie z lodówki. ; dd
z kim edward walczył w ' zaćmieniu ' we fragmencie z victorią ? kto mu pomagał ?
Walczył właśnie z Victorią, a pomagał mu wilkołak Seth, z którym Nasz E się potem zakumplował xD
Jak Bella ma na 2 imię?