PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734449}

Zmuszona do zemsty

Bound to Vengeance
2015
5,2 3,5 tys. ocen
5,2 10 1 3491
6,5 4 krytyków
Zmuszona do zemsty
powrót do forum filmu Zmuszona do zemsty

...na pewno nie jest to horror,a jest thriller.No i mega babol pod koniec produkcji,gdy główna bohaterka wystrzeliwuje 9 razy w kierunku vana,a w ręku trzyma rewolwer bębenkowy na 6 kul...

ocenił(a) film na 6
pawelk1504

Tu masz racje,popłynęli z tym strzelaniem...Dla mnie jednak film na 6.

ocenił(a) film na 5
pawelk1504

jest dokładnie 6 strzałów, tylko są różne ujęcia.Policz sobie strzały i ujęcia , jest strzał i echo strzału

sylwester_3

Na pewno-3 razy tą scenę oglądałem uważnie i za każdym razem było 9 strzałów.Chyba oglądałeś ten film będąc w...lesie,jeśli echo słyszałeś.A już nie wnikam,że oddała chwilę wcześniej kilka strzałów w domu...

ocenił(a) film na 5
pawelk1504

Oglądaj uważnie filmy, bo bzdury pleciesz niemiłosierne

sylwester_3

Człowieku nie ośmieszaj się pisząc głupoty,bo włączyłem dziś tą scenę jeszcze raz-jak tam jest 6 strzałów,a 3 są echem,to sorry,to na karku nosisz pusty sagan,a nie głowę.
Ale co mnie to- żyj sobie w tej śmiesznej teorii,bo nie mam czasu na głupie licytowanie...

ocenił(a) film na 5
pawelk1504

Naucz się liczyć :)
I czytaj ze zrozumieniem analfabeto.

sylwester_3

Dziecko brudu i kurzu,czyli tumanie-właśnie liczenie i spostrzegawczość nie jest twoją mocną stroną.Dobra kończę tę śmieszną dyskusję,bo próbujesz zniżyć mnie do swojego tępego poziomu i pokonać doświadczeniem.

ocenił(a) film na 5
pawelk1504

9 razy strzeliła ahahah :) ty chyba masz jakąś specjalną wersje filmu dla specjalnych ludzi :D

ocenił(a) film na 6
sylwester_3

są różne ujęcia , nie strzeliła napewno 9 razy :PP

ocenił(a) film na 5
brof

Dokładnie tak, ale wiesz niektórzy twierdzą ,że czarne to białe.

sylwester_3

Specjalniesprawdzalemtascenejeszczerazorazrejestrowalemsienatejzalosnejstronie,j estdziewiecstrzalow.Sylwestercapiepocowogolesieodzwywasz.Zakareczytajsobiebezspa cji

ocenił(a) film na 5
Kapitan_KIRK

no i co myslałeś,że to przeczytam debilu ?

sylwester_3

Skoro tego nie przeczytałeś to skąd taka szorstka reakcja? Sugerujesz, że nazywasz losowo wybranych ludzi debilami? W takim razie ten pusty boiler, który nazywasz głową wymaga specjalistycznego leczenia.

ocenił(a) film na 5
Spock_

tak debilu

sylwester_3

Widzę, że nie posiadasz ani intelektu ani kultury osobistej więc mam nadzieje, że w przyszłości będziesz przynajmniej wywoził moje śmieci, bo inaczej jesteś kompletnie bezużyteczny.

ocenił(a) film na 5
Spock_

nie debilu.

ocenił(a) film na 3
pawelk1504

c]-[ujowi film. dziękuję

ocenił(a) film na 7
pawelk1504

Sam jesteś babol, dobry film w tym gatunku i strzelała 6 razy.