...na pewno nie jest to horror,a jest thriller.No i mega babol pod koniec produkcji,gdy główna bohaterka wystrzeliwuje 9 razy w kierunku vana,a w ręku trzyma rewolwer bębenkowy na 6 kul...
jest dokładnie 6 strzałów, tylko są różne ujęcia.Policz sobie strzały i ujęcia , jest strzał i echo strzału
Na pewno-3 razy tą scenę oglądałem uważnie i za każdym razem było 9 strzałów.Chyba oglądałeś ten film będąc w...lesie,jeśli echo słyszałeś.A już nie wnikam,że oddała chwilę wcześniej kilka strzałów w domu...
Człowieku nie ośmieszaj się pisząc głupoty,bo włączyłem dziś tą scenę jeszcze raz-jak tam jest 6 strzałów,a 3 są echem,to sorry,to na karku nosisz pusty sagan,a nie głowę.
Ale co mnie to- żyj sobie w tej śmiesznej teorii,bo nie mam czasu na głupie licytowanie...
Dziecko brudu i kurzu,czyli tumanie-właśnie liczenie i spostrzegawczość nie jest twoją mocną stroną.Dobra kończę tę śmieszną dyskusję,bo próbujesz zniżyć mnie do swojego tępego poziomu i pokonać doświadczeniem.
9 razy strzeliła ahahah :) ty chyba masz jakąś specjalną wersje filmu dla specjalnych ludzi :D
Specjalniesprawdzalemtascenejeszczerazorazrejestrowalemsienatejzalosnejstronie,j estdziewiecstrzalow.Sylwestercapiepocowogolesieodzwywasz.Zakareczytajsobiebezspa cji
Skoro tego nie przeczytałeś to skąd taka szorstka reakcja? Sugerujesz, że nazywasz losowo wybranych ludzi debilami? W takim razie ten pusty boiler, który nazywasz głową wymaga specjalistycznego leczenia.
Widzę, że nie posiadasz ani intelektu ani kultury osobistej więc mam nadzieje, że w przyszłości będziesz przynajmniej wywoził moje śmieci, bo inaczej jesteś kompletnie bezużyteczny.