PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32226}

Znaki

Signs
2002
6,3 182 tys. ocen
6,3 10 1 181850
5,5 47 krytyków
Znaki
powrót do forum filmu Znaki

Bardzo mi się podobał.

użytkownik usunięty

Kiedy po raz pierwszy obejrzałem ten film byłem pod wrażeniem. Naprawdę mi sie spodobał. Od tamtej chwili oglądam go za każdym razem gdy leci w telewizji. Polecam.

ocenił(a) film na 10

Mam to samo odczucie, już za pierwszum razem uznałam, że jest fantastyczny. Wczoraj też oglądałam :D

ocenił(a) film na 7
Tymanija

racja fajny film ciekawa rola Gibsona nawet lubię takie filmy

ocenił(a) film na 6
frycek49

Eee tam strasznie nudny , nawet skupić się na nim nie potrafiłem ( może dlatego ,że z lektorem i w tv ) .Wszystko jest tu jakoś nieskładne i zrobione po macoszemu. A przesłanie ? Że nic nie dzieje się bez przyczyny ? Pfff ...

ocenił(a) film na 8
Rodion_

Widocznie nie zrozumiałeś do końca treści filmu przeczytaj opinie innych ludzi na ten temat to może znajdziesz w nim coś więcej. Mi się film podobał a dziwne ufoludki mi nie przeszkadzały bo one są tam po to żeby budować napięcie bo to thriller (choć w ostatniej scenie nie umieszczałbym tej komputerowej pomyłki wystarczyło fajne ujęcie odbicia w tv), a przesłanie jest i to bardzo mądre wg mnie.

ocenił(a) film na 8
enbiej

Znaki również bardzo mi się podobają. Ten film jest tuż za Szóstym zmysłem i Niezniszczalnym w moim rankingu filmów Shyamalana :)Chyba muszę go w końcu kupić, bo za każdym razem gdy go oglądam to jestem w niego wgłębiony i nic, ani nikt nie może mnie oderwać od tv. Po prostu piękny film, ukazujący strach rodziny przed obcymi, która ma swoje własne problemy. Wojna Światów Spielberga to w porównaniu do znaków zwyczajna szmira.

ziolo

Znaki to rewelacyjny film. Zawsze go oglądam jak leci w TV.

enbiej

Dokładnie, uwielbiam filmy które potrafią trzymać w napięciu bez super efektów specjalnych. Oczywiście mogli zrobić mnóstwo wodotrysków, ale dzięki takim ujęciom jak te np. z telewizora film jeszcze długo będzie świeży. Prawda że jednak trochę w ostatniej scenie pojechali ale i tak ufol stał w cieniu... i film ma u mnie 9

użytkownik usunięty
Odrzutowiec

Nie no trzeba przyznać że film naprawdę jest dobry. Trzyma w napięciu od początku do końca. Także polecam i to bardzo.

ocenił(a) film na 10

mi też się podobał. trzyma w napięciu tak prawdziwie. pomimo że opowiada o obcych, nie jest nieprawdopodobny. plus świetni Gibson i Phoenix

aaako

Film jest świetny. Dziwi mnie tylko ta niska średnia.