PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191345}

Zodiak

Zodiac
2007
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 229465
7,5 77 krytyków
Zodiak
powrót do forum filmu Zodiak

Trwał chyba z 3 godziny,ale nie czułem upływającego czasu.Film tak długo jak trwał,to w ogóle się przy nim nie nudziłem,cały czas ciekawił i zaskakiwał rozwiązywaniami.No i do tego film był oparty na faktach.Daję mu mocną 8/10.

ocenił(a) film na 4
jazdzus89

Ja nie nadazalam w wymyslaniu nowych pozycji i akrobacji na kanapie...
Moze Ty go widziales w kinie? To na pewno inny punkt widzenia i skupienia, ja niestety w Tv.

ocenił(a) film na 8
Collet_87

A właśnie,że oglądałem go w domu.Trochę też się wieciłem...wiadomo to nie sposób przez trzy godziny jedną pozycję zajmować ,ale filmik był spoko.Pozdro!

ocenił(a) film na 4
jazdzus89

Ujdzie w tlumie ;-), ja sie nie zanudzalam tak kompletnie calosciowo, po prostu czekalam na jakies rozwiniecie akcji, jakis dreszczyk grozy a tu nic nie nastepowalo ;/

Pozdroo!

ocenił(a) film na 8
Collet_87

A wiesz,że ja po zakończeniu filmu poczułem niedosyt?Też myślałem,że akcja się rozwinie i w ogóle,ale film był taki bardziej skłaniający do myślenia,także na ten gatunek bardzo dobry film =)

ocenił(a) film na 4
jazdzus89

Ogolnie od samego poczatku wiedzialam, ze Zodiak do dzis nie zostal zlapany, bo to pierwsze zdanie na plakatach, wiec znalam koncowke, ale spodziewalam sie tez wiecej akcji i informacji na jego temat. Ok film dobry - ;-)