PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191345}

Zodiak

Zodiac
2007
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 229465
7,5 77 krytyków
Zodiak
powrót do forum filmu Zodiak

Tak jest napisane na jakiejś stronie internetowej z programem TV!

gabrysia994

Potwierdzam. Będzie o 22:55, zaraz po Harrym Potterze.

ocenił(a) film na 9
gabrysia994

Moje modlitwy zostały wysłuchane ;)

ocenił(a) film na 6
mexican

ja się nie modliłem ale też się cieszę :D

ocenił(a) film na 10
gabrysia994

Będę oglądać pierwszy raz ! :))) juz bym chciał go widzieć :)))

franiu71

również będe oglądał pierwszy raz :P

koza_2

me2

gabrysia994

Po opiniach widzę, że dobry film. Zastanawiam czy nie obejrzeć dziś na TVN..

ocenił(a) film na 7
filas3222

Można obejżec, ale 3h filmu plus rekalmy TVN to daje ponad 4h. ciezko bedzie zachować spokój. To i tak nie najgorzej na polsacie byłoby to 5h zapewne. Chociaż film jest tego wart. Bardzo dobrze zrealizowany kryminał...polecam.

FeRu89

Bede oglądał po raz 4 hehe, jest ktos???

ocenił(a) film na 10
FeRu89

Szkoda ze bedzie kończył sie o 2,10 planowo... Byle nie zasnąć na reklamie na Polsacie to kima pewna :)

franiu71

Ja się zastanawiam, czy nie obejrzeć go na własną rękę, boję się, że reklamy zabiją ten nastrój xD

Benihime_chan

Film ma zajebisty klimat , warto ogladac

ocenił(a) film na 10
franiu71

Zmieniłem zdanie oglądałem juz... Fajny film :)

franiu71

je**** reklamy .___________________________________.

ocenił(a) film na 10
Ajfel93

aa idź Pan w pi**zdu z tymi reklamami!

franiu71

co wy, zamiast oglądać film, mieliście cały czas włączonego kompa i siedzieliście przy nim podczas reklam? :D

doorshlaq

Ledwo dotrwałem do końca licząc na wielki finał a tu zonk. Teraz żałuję bo mogłem sobie smacznie pospać.

ocenił(a) film na 10
ciosina

A jakiego finału się spodziewałeś? Przecież film był oparty na faktach...

ocenił(a) film na 9
pingwin28

nie rozumiem jednego, przeciez jak ten cały rysownik pojechał do domu Boba Vohn'a(tego co przetrzymywal filmy Ricka Marshalla) to jak dla mnie zachowanie boba ewidentnie wskazywalo ze ma zwiazek z Zodiakiem, albo wrecz sam nim jest( stworzył plakat, tekst o piwnicy) i jak ten grafik uciekal z jego domu sadzilem ze wlasnie upewnil sie ze to byl zodiak, a tu nagle calkowite odejscie od watku, ponowne przeszukiwanie akt i oskarzanie Lee. Nie rozumiem tego ktos moze mi wyjasnic?

ocenił(a) film na 9
gelusan

Jak oglądałem pierwszy raz Zodiaca też się zastanawiałem nad tym wątkiem i miałem podobne refleksje. Ale następnym razem zwróciłem uwagę na rozmowę Graysmitha z Toschim gdzie Toschi powiedział że takich Ricków Marshallów jest wielu i że to są fałszywe tropy czy coś w tym stylu. Chyba chodziło o to że ludzie chcieli zwrócić na siebie uwagę że mają jakieś powiązania z Zodiakiem lub że sami nim są i tak właśnie robił ten Bob Vohn. Oczywiście to tylko moja teoria.

ocenił(a) film na 9
mexican

to ma sens, dzięki za wyjasnienie, mimo to gdybym to ja był na miejscu Graysmitha wziałbym inspektora ze sobą i dla pewności pojechał sprawdzic te taśmy.

ocenił(a) film na 8
mexican

To chyba nie do końca tak. Owszem Rick Marshal to był fałszywy trop, ale Bob (cholera po co zakładałam o tym wątek, jak tutaj się to pojawiło..) definitywnie miał z tym związek: jeździł tym samym autem, co morderca, miał ten sam charakter pisma, piwnicę, zachowywał się podejrzanie... a gdy zeszli do piwnicy Robert miał wrażenie, że ktoś oprócz nich jest w domu. I stwierdził po tym zajściu, że morderców było dwóch. Czyli albo Bob i Lee robili to razem, albo.. sama nie wiem, może w ogóle to całe spotkanie było wymyślone przez Roberta, by ukoloryzować książkę? : )