Skończyłem właśnie oglądać film jakie moje zdziwienie było, że pomimo upływającego czasu nie pojawia się ani Gyllenhaal ani Downey jr. nagle film się kończy i tych aktorów ani przez chwilę nie zobaczyłem. Myślałem może, że mam inny film o tym tytule jednak spojrzałem, że obraz ten tak na prawdę trwa ponad 150 minut a mój trwał 90. Tutaj pojawia się moje pytanie jak się kończy dłuższa wersja ? Jaką role odgrywali ci dwaj aktorzy? żyli w tych samych latach czy może już w poźniejszych ?
To raczej nie ten film miałeś, bo ci aktorzy są praktycznie przez cały czas w filmie, a w szczególności Gyllenhaal.
To może ktoś powycinal inne sceny bez niego, nie mam pojęcia - to zagadka. W każdym razie w filmie wyżej wymieieni aktorzy są niemal non stop. Pozdrawiam
Zgadzam sie z przedmowcami. Cos dziwna wersja dysponujesz... W "normalnym" Zodiaku Gyllenhal pojawia sie juz w czolowce podczas napisow poczatkowych (po 5 minutach filmu?) , a Downey Jr. tuz po czolowce w scenie w biurze. Przedostatnia scena filmu (ostatnia to ta na lotnisku z identyfikacja podejrzanego przez Mike'a Mageu) przedstawia Gyllenhala w konfrontacji bezdialogowej:) z Leigh.