PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191345}

Zodiak

Zodiac
2007
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 229465
7,5 77 krytyków
Zodiak
powrót do forum filmu Zodiak

Rewelacja!

ocenił(a) film na 9

Co tu dużo pisać.Film jest po prostu genialny w swoim gatunku(kryminał).Świetna historia która została...świetnie przedstawiona.Niezła obsada i gra aktorów.Przejmujący i wciągający kryminał.Jaką irytację może doznać detektyw śledczy,gdy wie kim jest przestępca zbrodni,ale nie ma dowodów na jego winę?

ocenił(a) film na 9
Gocha9307

Mnie intryguje nie tylko film - skąd 6,9 na filmwebie? Ktoś tu mocno zaniżył, jak weszłam spodziewałam się około 8.

ocenił(a) film na 9
bubble_factory

Zgadzam się. Film jest moim ulubionym z tego gatunku. Świetnie budowane napięcie, scenariusz... Wszystko. Ocena 6,9 wiąże się pewnie z tym, że niektórzy nie wytrzymali do końca, lub film był dla nich "zbyt nudny, nie strzelają się". Albo był "gupi, bo nie rozumiem" i nie ma jasnego wyjaśnienia.

ocenił(a) film na 9
Gryzuman

Właśnie te napięcie budujące niezwykłą atmosferę,to jest właśnie to!A co do oceny to myśle że jest to powszechnie znany film i sporo ludzi go oglądało i jak widać większość go nie zrozumiała (zresztą tak jak napisałeś).,,Nie ma jasnego wyjaśnienia"-nie wiem jak ktoś, kto obejrzał całość filmu może tak stwierdzić,wszystko jest dokładnie przedstawione i nad niczym nie trzeba się tu zastanawiać.Także mam nadzieje że nikt ,oceniając ten film nie kierował się tym że ,,Nie ma jasnego wyjaśnienia"

ocenił(a) film na 9
Gocha9307

SPOILER!
Chodziło mi o to, że nikt nie zostaje skazany itd.

ocenił(a) film na 8
Gocha9307

zgadzam się z wami w stu procentach, zobaczcie na imdb tam ma średnią około 8 :P

ocenił(a) film na 9
przemo9611

ah, Polacy... :)

ocenił(a) film na 9
Gocha9307

Zgadzam sie, rewelacyjny film - szkoda ze ma taka niska ocene bo zasluguje na wiecej.