PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191345}

Zodiak

Zodiac
2007
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 229465
7,5 77 krytyków
Zodiak
powrót do forum filmu Zodiak

Z trudem usiedziałem ponad 2 i pol godziny przed tym filmem, ale w koncu go wymeczylem. Musze stwierdzic, ze jako pokazanie calego toku wydarzen zwiazanego ze sprawą Zodiac'a, to film nie jest zły, ale tylko i wylacznie jezeli oceniamy pod tym kątem. Dowiedzialem sie wiele, natomiast gdybym wiedzial jaki jest ten film przed obejrzeniem, to po prostu obejrzalbym sobie dokument zwiazany z całą tą sprawą.
Film jest nudny, w ogóle nie trzyma w napięciu, jedyna scena, która wywoluje lekkie emocje to ta w piwnicy, zrobiona zresztą "na siłe", bo byla zbyteczna. Nie moglem sie wczuc w to co wyczynial glowny bohater, w ogole mnie to nie interesowalo, poniewaz nie moglem dostrzec jego motywacji, a to wina tworcow filmu. Na poczatku podczas gdy ukazywane byly morderstwa zaczynalo sie interesujaco, ale gdy rozpaczal sie nudny ciag wydarzen zwiazanych ze sledztwem, usypialem!

6/10 nie polecam, radze obejrzec jakis dokument np. z youtube o zodiac'u, niz ten film.

ocenił(a) film na 6
Bobey

Całkowicie się zgadzam. Ja oceniłam na 4/10.
Film ciągnie się w nieskończoność, nic się nie dzieje. Z trudem obejrzałam ponad połowę filmu i wyłączyłam. Zdecydowanie odradzam!

ocenił(a) film na 4
Bobey

Zgadzam się film jest nudny, a nawet nużący, zero napięcia, ciężko było mi wytrwać do końca. Film zdecydowanie na raz, szczerze nie polecam.