PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191345}

Zodiak

Zodiac
2007
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 229475
7,5 77 krytyków
Zodiak
powrót do forum filmu Zodiak

jak oni mogli zrobic taką kopie moje ulubionego serialu..matko boska ze im nie wstyd

ocenił(a) film na 9
Shinri

Droga koleżanko to nie jest kopia twojego serialu, serio ...<lol2>

Kilinski

co do ścisłości- koleżanka Twoją to ja nie jestem, a watki sa bardzo podobne

ocenił(a) film na 9
Shinri

Dobra droga użytkowniczko powiedz mi w takim razie co jest podobnego w obu obrazach oprócz tytułu ? Z resztą jak mógł zerżnąć Fincher i spółka z tego mini serialu pewne wątki jak "Zodiac" powstał na podstawie książki faceta który brał udział w śledztwie? Twoja wypowiedź jest trochę niepoważna, kiedyś ktoś na tym forum porównał w podobny sposób "Leona Zawodowca" do "Naciągaczy" Scotta. Ludzie nie szukajmy dziury w całym.

Kilinski

Oprocz tytułu? seryjny morderca, kregi tajemniczych niewyjasnionych zabojstw, sposob działania policji..ja nie twierdze ze calosc, ale wystarczył kawalek. Poza tym film (serial) o ktorym mowie powstał w latach 70-60 a powiedz mi drogi "uzytkowniku" w którym roku powstała ksiazka? No właśnie:) papa już wiecej mnie tu nie bedzie

Shinri

ojej, ale tamten serial w latach 60-70 mówisz? Skoro Zodiac zaczął zabijać jak się nie mylę w latach 68-69 ;). Nieźle... ;)

Alpen

a nie widzisz Ty xxxx!!!! ze wyzej jest napisane ze ja mowie nie o serialu opartym na tej zbrodni ? to co piszesz jeszcez bardziej udowadnia ze to jest kopia

ocenił(a) film na 9
Shinri

Ta dyskusja jest bezcelowa.. od dzisaj tez zaczne sobie wmawiać że Wesele Smarzowskiego jest kopią Wesela Wajdy.