zrobilam dwa podejscia do tego filmu, za drugim razem wytrwalam prawie do konca ...
film cholernie sie ciagnie i nie wiem co w nim fantastycznego.
Jest o wiele wiecej filmow o podobnej tematyce bijacych Zodiaka na łeb.
Zdecydowanie strata czasu !!!
zgadza się, byłam pewna, że oglądałam ten film 4 godziny, myślałam, ze nigdy się nie skończy
dwie, trzy dobre sceny z Zodiakiem, reszta to nieustanne mędzenie
na plus Robert Downey Jr
Nie nudziłam się nawet przez chwilę. Może to dlatego, że lubię filmy 'policyjne', a w trakcie tego dostawałam świra razem z prowadzącymi i nieprowadzącymi śledztwo.
Doceniłam Jake'a po tym filmie.
Niestety, ale całkowicie zgadzam się z Vesper Lynd... duzo więcej oczekiwałam od tego filmu, liczyłam na to, ze będzie trzymał w takim napięciu jak np. kultowy już Siedem:(
Ja muszę powiedzieć, że niestety film mnie rozczarował ogromnie. Jeżeliby skrócić wątek do 1h40m, to naprawdę zasłużyłby na 8/10. Pierwsza połowa filmu trzyma w napięciu, rozwój fabuły zaskakuje - wszystko jak w bardzo dobrym thrillerze. Ale niestety, przychodzi potem połowa druga... Kolejne motywy przewidywalne, coraz częściej spoglądałem w kinie na zegarek. I przykro to mówić, ale ocena musi być podzielona na dwa. Co daje Zodiakowi 4/10 - oryginalny i dobrze zrobiony film na początku i przeciągająca się nuda w drugiej połowie.