Fabuła tego filmu jest niepoważna. Jakaś bogata rodzina przeprowadza się z miasta na jakąś prowincję do starego, opuszczonego domu, w którym wszystko się rozpada, są szczury, pajęczyny, nie ma wody i prądu a wokół są czarne ściany. CO ZA DEBILIZM!!!!! Podobną fabułę widziałem ostatnio w innym debilnym filmie - "Kostnica" z 2005. Kto kręci takie głupoty? Po co? I kto je ogląda? W dodatku film ma mylący tytuł "Zombies" (polski tytuł na TV4 to było "Zombie") bo w filmie jedyne zło jakie jest to jakaś banda dzieci, które 100 lat temu zginęły w jakimś wybuchu kopalni a teraz wracają z zaświatów z jakimiś łopatami i kilofami.
W ogóle ludzie ostrzegam was - nie oglądajcie tego gówna! Oglądanie tego filmu powoduje nieodwracalne uszkodzenie mózgu! Ocena 1/10 i bez dalszego gadania.
Haha zgadzam się w 100% film kompletnie bez logiki. Po 5 minutach oglądania zrozumiałem, że nie ma sensu go dalej oglądać. Przewijałem tylko poszczególne fragmenty i od razu domyśliłem się wszystkiego. Twój komentarz tylko potwierdził moje obawy. Pozdrawiam i przestrzegam NIE OGLĄDAJCIE TEGO BADZIEWIA!!!!
Popieram w 100%. 5-10 minut oglądania, irytacja, przewijanie, wyłączenie. Szkoda czasu.
Ale z ciebie jest denny krytyk :/ nawet pewnie tego nie oglądałeś :/ po pierwsze to nie bogata rodzina , tylko matka i dwie jej córki które wydały wszystko na leczenie ojca/męża i został im tylko ten dom .... tam wszystko jest powiedziane , spostrzegawczy człowieczku :/ DEBILIZM to jak ktoś ocenia film 1/10 :/ Tobie już bez oglądania coś uszkodziło mózg , za dużo residenta evilla oglądałeś i teraz zombi dla ciebie to bezmózgi nieruchliwe . Jak byś był taki spostrzegawczy to one jadły ciała ofiar i ten kolo z tej chatki mówił że są głodne. więc duchy z zaświatów odpadają Einsteinie :] . Żal.pl odwiedź tą stronę bo tam pasujesz
mogę wiedzieć jak się skończył ? :) jestem bardzo ciekawa, oglądałam ten film przez jakieś 15-20 min ( od momentu kiedy jakiś chłopak popychał samochód a jedno z tych dzieci go zaatakowało ) i już stwierdziłam że film jest naprawdę głupi i bezmyślny c;
Moment pchania samochodu to nie takie znów 20 minut po rozpoczęciu, raczej godzina ;)
Właśnie obejrzałam ten film, więc mogę dostąpić tego "zaszczytu" odpowiedzenia na Twoje pytanie.
Dzieci zabiły ostatniego potomka rodziny odpowiedzialnej za katastrofę, co je zaspokoiło. Zamieszkały w domu wdowy, z kolei ta, razem z córeczkami, wyjechała z mieściny. Tadaaam!
Wyjechała - i nie sprzedała domu. Czemu?
Kolejne debilne zakończenie. Skoro działa się tam taka masakra, biegały jakieś dzieci (niby zombie), próbowały ich zabić itp. to czemu zostawiła dom? Ma za dużo kasy? Chce go komuś wynająć i skazać kogoś na mieszkanie koło tych "dzieci"?
To chyba najgorszy film o "zombie" jaki widziałam. Matka z córką uciekały - jedna musiała się wywalić. Akcja z samochodem - przewidywalna.
Te same, powielane od lat schematy i w rezultacie film nudny, przewidywalny i bardziej śmieszny niż straszny. Daję 2/10 za Emmę - jest w tej aktorce coś niepokojącego :P
Dzieci zamieszkały w tym domu, więc może dlatego im go zostawiła? Powalająca logika ;)
A to nie było przypadkiem tak, że w tym domu mieszkała kiedyś Mary? Dokładniej to w pokoju Emmy? Matka zrobiła zombiakom prezent i zostawiła im nowe mieszkanko. W ramach wdzięczności, że jej nie zabiły.
Właśnie nie wiem o co chodziło dokładnie z tym domem, coś mi tam nie pasował xD i tak film ogólnie beznadziejny i nie warto tracić czasu :P
Zgadzam się, totalna masakra.Wczoraj wieczorem miałem ochotę na jakiś odmóżdżający film, ale ten, po kilku minutach całkowicie sobie darowałem. Są jakieśgranice odmóżdżania. :D