plus za temat, minus za to, że nie został wykorzystany jego potencjał! film "przechodzony", bo nawet nie można powiedzieć, że "przegadany". bohaterowie wydają się nieprawdziwi- jedynie matka Alejandro pokazuje jakieś ludzkie odruchy, reszta to skamielina. A ponieważ wierzę, że ludzie nie są aż tak źli to film wypada kiepsko w moich oczach. 5/10 choć chyba nawet na tyle nie zasługuje ten film.
tez spodziewałem się wiecej.po opisie brzmiało to bardzo obiecująco.a jest jak mówi poprzednik mój-niewykorzystany przeogromny potencjał
thriller z tego żaden
Zgadzam się, mogło być lepiej.
Scenarzyści kosztem akcji skupili się za bardzej na problematyce moralno etycznej, która tak naprawdę w filmie nie została dobrze rozbudowana. Więc w sumie film nie jest ukierunkowany ani w jedną ani w drugą stronę.
Myślę, że jeśli dodali by tutaj więcej czegokolwiek to właśnie ten film zaczął by przypominać
"amerykańszczyznę" - jeśli wiecie o co mi chodzi. Źli ludzie - są, bez wątpienia są i kręci się ich po tym
świecie mnóstwo - wystarczy tylko zrócić uwagę właśnie na "to" na co się chce patrzeć.