Zona

La zona
2007
6,9 6,4 tys. ocen
6,9 10 1 6354
7,0 4 krytyków
Zona
powrót do forum filmu Zona

plus za temat, minus za to, że nie został wykorzystany jego potencjał! film "przechodzony", bo nawet nie można powiedzieć, że "przegadany". bohaterowie wydają się nieprawdziwi- jedynie matka Alejandro pokazuje jakieś ludzkie odruchy, reszta to skamielina. A ponieważ wierzę, że ludzie nie są aż tak źli to film wypada kiepsko w moich oczach. 5/10 choć chyba nawet na tyle nie zasługuje ten film.

ocenił(a) film na 5
saggan

tez spodziewałem się wiecej.po opisie brzmiało to bardzo obiecująco.a jest jak mówi poprzednik mój-niewykorzystany przeogromny potencjał
thriller z tego żaden

użytkownik usunięty
saggan

Zgadzam się, mogło być lepiej.
Scenarzyści kosztem akcji skupili się za bardzej na problematyce moralno etycznej, która tak naprawdę w filmie nie została dobrze rozbudowana. Więc w sumie film nie jest ukierunkowany ani w jedną ani w drugą stronę.

ocenił(a) film na 7
saggan

Myślę, że jeśli dodali by tutaj więcej czegokolwiek to właśnie ten film zaczął by przypominać
"amerykańszczyznę" - jeśli wiecie o co mi chodzi. Źli ludzie - są, bez wątpienia są i kręci się ich po tym
świecie mnóstwo - wystarczy tylko zrócić uwagę właśnie na "to" na co się chce patrzeć.