5,6 35 tys. ocen
5,6 10 1 35326
5,8 24 krytyków
Zoolander
powrót do forum filmu Zoolander

Czytałem że ten film jest kiczowaty, ale nie spodziewałem się że aż tak, trzeba być pedałem, albo jakimś Drag Queen, żeby uznać ten film za świetny ;) Moim zdaniem banalny, nudny, może czasami śmieszny, ale raczej ze swojej głupoty, jeżeli miałbym polecić komuś dobrą rozrywkę to zdecydowanie odradzam oglądanie tego filmu.

Neutronek

"..ale nie spodziewałem się że aż tak, trzeba być pedałem, albo jakimś Drag Queen, żeby uznać ten film za świetny ;) " czy jak komuś się film podobał to jest pedałem itp?! Gratuluje iq! Pewnie gimbus!

ocenił(a) film na 7
Neutronek

Prostak i buc.

ocenił(a) film na 2
MyNameIsDeath

Jak komus nie podoba sie ten film to jest prostakiem? Śmieszny jesteś

ocenił(a) film na 7
diavolo0801

Czytaj ze zrozumieniem. Bardziej odniosłem się do fragmentu "trzeba być pedałem, albo jakimś Drag Queen, żeby uznać ten film za świetny".

ocenił(a) film na 2
MyNameIsDeath

Mnie w ogóle wkurza takie pisanie że jak komuś sie podobało to jest pedałem albo odwrotnie- jak ja np. pisze ze moim zdaniem jakiś film jest do bani to odrazu obrońcy mnie wyzywają że jestem tępa, bezmózga itd bo nie zrozumiałam filmu. Każdemu podoba sie co innego i trzeba uszanować to. Wkurza mnie to na maksa. Ten film tez był beznadziejny bo nie lubie takich kiczowatych komedii i zdania nie zmienie.