Cóż można powiedzieć film o pedałach,więc film trudny z pewnością nie dla każdego.znam dużo filmów o
takiej tematyce które na prawe są bardzo dobre i warte obejrzenia,ale ten jest po prostu nudny co tutaj dużo
mówić.
W wypowiedziach publicznych (a wypowiedź na forum FW taką jest) nie używa się pejoratywnych określeń, bo to oznaka buractwa. Oczywiście prywatnie możesz sobie bluzgać jak zechcesz, ale tu nie jesteś sam. Weź więc pod uwagę, że możesz kogoś obrazić swoim doborem słów. Zamiast "pedały" powinieneś użyć sformułowania "geje" albo "homoseksualiści". Analogicznie, gdzie indziej nie pisz "czarnuchy", tylko "czarnoskórzy", a zamiast "dupy" czy "baby" powinno być "kobiety". Może po prostu o tym nie wiesz, przyda ci się na przyszłość.
Uff prawie zemdlałem czytając twoją nudną odpowiedź. Aaaaa już wiem dlaczego, bo ty należysz "do tych" dla których FF VIII jest lepsze niż FF VII, czyli najlepsza gra w historii. Teraz wszystko jasne, wybacz :).
Nie wiem co mają gry z serii Final Fantasy do filmu obyczajowego. Jak nie masz nic sensownego do napisania w odpowiedzi, to przecież nie masz takiego obowiązku. Lepiej już było wstawić jakiś dowcip, też nie byłoby na temat, ale chociaż śmiesznie.
Ah tam nie muszę cię rozśmieszać, wasz wystarczający ubaw codziennie rano gdy patrzysz na swoje odbicie w lustrze.
A to jest dawka śmiechu na cały dzień, a ty chcesz jeszcze dowcipy czytać.