PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627}

Zostawić Las Vegas

Leaving Las Vegas
1995
7,6 45 tys. ocen
7,6 10 1 45358
7,2 32 krytyków
Zostawić Las Vegas
powrót do forum filmu Zostawić Las Vegas

Jak dla mnie wybitna rola.

Coraz bardziej zaczynam się do niego przekonywać. Aktorsko podobał mi się jeszcze w "Bez
twarzy" i "Naciągaczach". Muszę obejrzeć więcej filmów z jego udziałem...

kinomaniak45111

Kilka ról miał poprawnych, ale w większości prezentował się przeciętnie lub słabo - może dlatego, że miał nieszczęście grać w słabych, infantylnych filmach. Leaving Las Vegas to jego, moim zdaniem, najlepsza rola w dorobku aktorskim.

xxadrianxx

majstersztyk

xxadrianxx

Podzielam te opinie, taki bohater romantyczny XX wieku :) Osobiście mogę wczuć się w taką rolę, znakomicie kreuje NC takiego luźnego gościa, który nie zagląda nikomu ani sobie w metrykę, bawi się jak nastolatek i niczym się nie stresuje!

Poza tym to jedyna rola, w której nie gra swoim spojrzeniem i uśmiechem co nagminnie wykorzystuje we wszystkich filmach, że o charakterystycznym zacisku szczęki przy mocniej wypowiadanych zdaniach ( które mają sygnalizować NIBY bycie twardym )

Jedyny melodramat, który zawsze strawię jak Nejman w poranku opier.... cos na ciepło ;)

ocenił(a) film na 10
kinomaniak45111

W takim razie nikt z Was nie widział także "Pana Życia i Smierci"? To drugi w film, gdzie Cage zagrał genialnie i pokazuje jak świetnm aktorem jest.

ocenił(a) film na 6
Sarcastic_Person

w obu tych filmach zagrał genialnie, niestety chyba tylko w tych dwóch ;/

użytkownik usunięty
kinomaniak45111

polecam Cage'a w Dzikości serca Lynch'a ;P

ocenił(a) film na 5
kinomaniak45111

miernie wypadł przy Januszu Gajosie w "Żółtym szaliku"

ocenił(a) film na 7
kinomaniak45111

Zły porucznik i Adaptacja - też ciekawie się pokazał :]

ocenił(a) film na 9
kinomaniak45111

Ja podzielam zdanie jak obejrzałem ten film zacząłem oglądać filmy z Cage'm polecam film Wpływ księżyca chwilami bardzo mocno w stylistyce starego Hollywood