PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628786}
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10807
6,7 10 krytyków
Zupełnie inny weekend
powrót do forum filmu Zupełnie inny weekend

Szok!

ocenił(a) film na 8

Ten film wywołał we mnie więcej emocji, niż niejeden film romantyczny... oglądałem go na 3x, bo z początku był strasznie obleśny i nie dobrze mi się robiło (nie chodzi o fakt, że kolesie są pedałami) tylko to co ten zły gadał... -.-
Tak czy inaczej, pod koniec zastanawiałem się jakie będzie zakończenie i co dla mnie jest czymś nowym w mojej głowie było "no weź TYPKU pocałuj GO" xd co na szczęście się stało, ale to co było dalej... tak mi się smutno zrobiło kolesia, który w życiu realnym nawet nie jest gejem (tak, nawet sprawdziłem w google xd) że masakra! Nie wiem, czy to zasługa gry aktorskiej która była super, czy może czegoś innego ale pod koniec filmu tak mi się smutno zrobiło... a chwilę później pomyślałem, że gdybym np. sobie widział tych 2 osobników nie znając tego wszystkiego, to może też by mi przeszkadzało, że 2 kolesi na peronie się tak zachowuje...
Dałem 9/10, gdyby nie praca kamery i obleśne teksty + jeszcze gratis ukazanie kawałka przyrodzenia głównego bohatera na starcie to dał bym 10, za emocje które we mnie wywołał xd

A niby zakończenie nie ma znaczenia, zwykle tak myślałem - a tu proszę, ocenka podniesiona ze startowego 5/10 :P