Czy Zwierzęta Nocy to film o kobiecie sukcesu o kobiecie porzuciła swą miłość bo nie był z niej klasy i wyszła za faceta z klasą.
który i tak nie kochał a może to film o kobiecie sukcesu ale za to bardzo samotnej zostawionej samej w swoim świecie .Lub to film
o pisarzu pierwszym mężu bohaterki który piszę książkę brutalną książkę czy przez tą książkę chce z rechabilotować że umiał walczyć
o swój związek czy może usprawiedlwić przedstawiając swego bohatera który nie potrafił uratować swojej rodzinny ,a może po prostu
nie mógł Tak może mnie więcej określić film który ogląda dobrze ale ma się nie dosyt tak jak coś by go trzymało nie pozwoliło mu
rozwinąć skrzydeł do końca .Brakowało zaskoczenia jakiegos płomyka .Dla mnie taką zagadką filmie był policjant wytworzony w książkę
cieżko ocenic czy prawdziwy dobry glina czy glina psychopata który ukrywa się pod mundurem i bardziej miałem wrażenie że jest
psychopatą i chociaż się myliłem to dzięki takiemu spojrzeniu mogłem głebiej spojrzec na ten film nie stety tylko w tym wątku.
Film też dobrze zaciera rzeczywistośc a wydarzenia w książce a przeszłoscią bohaterki nie gubimy się i to jest plus .Chociaż ja
do końca nie wiem czy spotkanie z mężem w tej restaracji było prawdziwe po ostatniej scenie filmu zbudziło w to we mnie wątpliwośc
Zwierzęta nocy to dobrze zagrane kino zagrane ze stylem i nawet może z jakimiś nominacjami do nagród filmowy jak Złote Globy
Oscary tylko wnętrze flmu troche liche .6/10