W 1 części nie zginął. Dzisiaj oglądałem drugą część na polsacie, dopiero tam było powiedziane, że Xander zginął na Bora Bora (pomiędzy obiema częściami).
Ale czy widzieliśmy jego śmierć?? Jedynie było powiedziane że Xandra zabili na bora bora ale nic po za tym. Kiedyśjak mi się trzy filmy z Vinem spodobały a mianowice (xXx, Szybcy i sciekli, Pitch Black) to nie mogłem sie doczekać drugich części aż się napalałem na to a byłem małolat w sumie. Potem jak przeczytałem że nie zagra to dostał ode mnie 2 ogromne minusy, teraz powrócił do szybkich i wściekłych i mamy wiadomosć ze ma zamiar powrócić do roli Cage'a. Powoli odzyskuje te dwie wielkie straty.
Pozdrawiam.
Powiedziane to było w drugiej części, ale nie ma na to żadnych dowodów, więc można wkręcić historię, że to tylko plotka, aby miał "wolne", a teraz np. powraca do agencji.
Mnie cieszy powrót Vina, bo xXx: Następny Poziom to był niewypał, a wszystko przez to że film był strasznie banalny (nawet jak na kino akcji), no i Ice Cube nie nadaje się na twardziela - niech dalej gra w komediach rodzinnych :D
W 100% się zgadzam ;p xXx: Następny Poziom był przykry, całego nie oglądałem, ale mogę powiedzieć że nie ma co porównywać do pierwszej części, samo to że zginął na bora bora mnie rozwalało xP Jeśli ma już wyjść trzecia to ma to być z Xander'em ;]
fakt faktem bylo powiedziane ze zginal.. ale skoro bedzie 3 czesc z nim to jednak jakims cudem odzyje jak to sie dzieje w filmach ;P no ja juz sie nie moge doczekac tego filmu :))) pozdrawiam ;)
on nie zginął w 2 części mówili że xander umarł 12 lat przed tym drugim xxx a więc mogli dać mu jeszcze jedną misje do wykonania a więc mogła ona dziać się na bora bora lub jej końcowa część
Tak się składa, że w wersji DVD(przynajmniej w wydaniu anglojęzycznym "XTREME EDITION") w materiałach dodatkowych do pierwszego XXX znajduje się scena śmierci Xandera, jednak wygląda to tak:
Jest sobie z panienką w aucie chyba przed jego chałupą, za chwilę goni jakiegoś typa zostawiając pannę, w tym czasie porywają ją jacyś goście i kiedy wraca to widzi futro na wejściu do domu jako zachęcenie do zabawy. Wchodzi i za chwilę budynek wybucha. Oznacza to że nie widzimy jak ginie, a jedynie wiemy że wszedł do budynku na chwilę przed wybuchem. Może to oznaczać że skapnął się ocb i wyskoczył z tamtąd, ale to tylko domysły. W scenie tej nie grał Vin ,tylko Khristian Lupo i nazywa się "The Final Chapter: The Death of Xander Cage".
W sumie dawno tego nie widziałem, więc jak znalazłem na youtube to obejrzałem jeszcze raz i zapomniałem dodać, że po wybuchu na ulicę wylatuje fragment jego korzucha i skura z tyłu głowy, razem z uszami i tatuażem na szyi.
http://www.youtube.com/watch?v=O48rLcHu2Yc
przyznam że tego nie widziałem. A to nie była jakaś scena usunięta bądź dodana od tak. Nawet Diesel w niej niegra. Umówmy się że tego nie było:p
Czamy fabuła nie miałaby obejmować tego co się stało przed śmiercią, albo co do niej doprowadziło. Mam jednak nadzieję, że Xander odżyje i nakręcą kilka następnych części xXx. :P
po obejrzeniu tego filmiku mam obrzydzenie do tego "aktora" ..no przecież ten jego głos nawet nie jest podobny do boskiego Vina.. a brzmi jak jakiś gniot
eeee... lubie go, ale jak go ozywią to bedzie zbyt naciagane tak jak 3 i 4 sezon prison breaka :P
Przecież jest wiele sposobów na przywrócenie do życia Xander'a... Ja znalazłem np. taki, że mogą wyjaśnić jego nagłą smierć na Bora Bora tym, iż sam ją sfingował aby odciąć się od roli agenta xxx, i mieć święty spokój. :) Pozdrawiam.
Przede wszystkim jego oficjalnej śmierci w filmie nie widziane a jedynie nie potrzebnie o niej powiedziano w xXx 2
Xander nie zginął jeśli już to to sfingował, no prosze was mieliby zabijać aktora, który nadaje się idealnie do tego filmu?? raczej nie, ale to tylko moje zdanie
Ci kolesie , którzy porwali dziewczyna Xandra i którzy się "kręcili" przy ich aucie mają te same kombinezony, które mieli zołnierze atakujący bazę wojskową na początku xXx 2 :)
nie wiem jaka jest fabula 3 czesci xxx,a le moim zdaniem powinni nakrecic to co robil Xander Cage po 1 czesci az do czasu jego smierci. To byloby najlepsze rozwiazanie.