PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32383}

xXx

2002
6,6 104 tys. ocen
6,6 10 1 103737
4,7 17 krytyków
xXx
powrót do forum filmu xXx

Dajcie spokój przecież to taki film o niczym.....skacze facet ze spadochronikiem buuuuuum i zjeżdża na snowboardzie i takie tam ...realności brak, składu brak, sensu takze próżno szukać !!!
Tego aktora z przerosniętą szyją lepiej obejrzeć w filmie Szybcy i Wściekli !!!!!

Patt

...dobre ...naprawde dobre :)))
He he he - "przerośnięta szyja"... hm... to trzeba zapamiętać :)). Sam nie widziałem filmu, ale zapowiada się obciachowo wiec sobie daruje. Nie lubie takze aktora grającego główną rolę wiec inne filmy z jego udzialem tez sobie daruje - po co sie męczyć.... Nikole Kidman według niektórych krytykow dostala Oscara za nosek, a w takim razie co będzie z Vin Dieselem i jego "talentem"???

Morolg

Tak trzymaj
Nicol Kidman z nosem czy bez jest świetną aktorką , natomiast tego pana ( z szyjką :))) tak już bym raczej nie nazwała !!!!!! Słuszność masz że filmu oglądać nie chcesz !!!!!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

osobliwości
Wybacz że napisze w innym języku (możliwe że go nie zrozumiesz- Twojego słownictwa nieopanowałam dlatego nie bedę z niego korzystać)...a co do samego filmu to ciesze się niezmiernie ze mi się nie spodobal bo jeżeli przeznaczony był dla takich wyrafinowanych koneserów to dziękuje ale nie reflektuje obecności w takiej grupie docelowej).Ps. jeżeli lubisz oddawać kał na inna osobe to zapewniam Cię że jestes dewiantem a takich się leczy!!)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem