Oscary w TV? Ktos wie?

użytkownik usunięty

Ktos ma pojecie dotyczace transmisji gali oscarowej w tv? Odbedzie sie? i na jakim kanale?

Jak w telewizji to na Canal+ ale trzeba sprawdzić.

Ofeflia

Kurna czemu w Canal+??????????
Jak macie jakieś inne newsy to dajcie znać........

stokrotka251

Pozostaje transmisja na żywo w internecie. Odkąd nie ma gali w tv zawsze tak oglądam i jestem zadowolona bo korzystam z fajnej strony. Jak znajdę dam link, ale 27.02. masa ludzi będzie podawać takie strony więc bez problemu obejrzysz.

Ofeflia

canal + a w stanach abc
tylko, że przydało by się online, nie?
Założyłam temat do online, żeby wszystko było razem i nikt nie szukał :)

charlotte37

www.justin.tv przetestowana i godna polecenia strona ;)

Ofeflia

Szkoda że nasze TV już nie transmituje gali Oscarowej.

Nie wiem jakie wy macie komputery, ale mnie na tych internetowych stronach strasznie zacina, dlatego też szukam w telewizji na zagranicznych kanałach - w zeszłym roku oglądałem na jakimś niemieckim kanale. Co prawda ględzenie niemieckiego komentatora było chwilami nie do wytrzymania, ale przynajmniej obraz nie zawieszał się co pół minuty a i tak wiadomo było kto i za co dostał.

wojtek40i4

Na początku kilka razy musiałam odświeżyć stronę (jednak nie zawsze jest to konieczne!) a później do końca gali oglądało się jak w telewizji - bez zacinania.

bedzie pewnie na niemieckim pro7 jak co roku

Michal17

A dokładnie to o której godzinie i w którym dniu?????????

użytkownik usunięty
stokrotka251

http://www.livestream.com/academyawards --> na tym kanale będzie transmisja na żywo 27 lutego z gali oskarów 2011.

Rok temu oglądałem gale przez neta z lektorem od razu ale nie pamiętam gdzie.

nie dam sobie ręki uciąć, ale to będzie chyba tylko dywan, jak zawsze

Tylko c+ w tv bo nasza ukochana TVP stwierdziła że oglądalność za mała. Na szczęście mam c+.

neo_angin

hahaha tvp mnie rozsmiesza, jak ma byc wysoka ogladalność skoro to jest o 3 naszego czasu

_Ricko_

spoko, puszcza powtorke m jak milosc 5 odcinkow i bardzo dobrze, bo akurat wroce z ferii, nie jakies oscary, co mnie to?

lol_ka

Mam pytanie, w programie tv na wp na canal+ nic nie pisze o tym, aby transmitowali oscary, o co z tym chodzi? Jest w koncu, czy nie transmisja na canal +?

Na ww. justin.tv zapewne będzie transmisja z Canal + jak co roku, ewentualnie na Pro7 po angielsku. BTW, Pro7 jest dostępne w Cyfrowym Polsacie.

killus_13

pro7 to nie astra?? Z tego co wiem to mój CP działa na hotbirdzie

klops20

Wiem tyle, że mam Cyfrowy Polsat i oglądałem rok temu na Pro7 :)
@Madame
Rok temu było bez lektora

killus_13

Pro7 tez w n-ce, jak coś.

Pro 7 transmituje z niemieckim lektorem? Czy będzie można oglądać w oryginale?

Madame_Rose

Pro7 to Astra, jak najbardziej.
Wysłałem zapytanie do Canalu Plus, czy zamierzają transmitować, bo ich program nie jest jeszcze dostępnyn a 27 lutego...

Kamil0607

Da się jakoś oglądać transmisję przez internet z polskim komentatorem? Czy tylko Cyfra+ go udostępnia?

gabol2008

Na pewno można, czasem oglądam mecze na necie z polskiego Canal+ , to i gale też ktoś puści, bliżej transmisji pojawi się dużo linków tak sądze

Madame_Rose

Ja też rok temu oglądałem na Pro7 i transmisja była po angielsku, bez tłumaczenia na niemiecki.

delukasz

A na C+ jak jest z lektorem czy bez?

Madame_Rose

W takim razie jeszcze jedno małe pytanko. A co jeśli mam Telewizję na Kartę? Gdzie tam znajdę stację Pro7?

Madame_Rose

Ja mam cyfrowy polsat i za chiny ludowe nie mogę znaleźć programu Pro7 a jak nie na tym jest programie to na jakim????

stokrotka251

Może w ofercie cyfrowego polsatu jest jakiś inny kanał transmitujący relacje? Wie ktoś?

Madame_Rose

też mam Telewizję na kartę i coś wątpię w obecność Pro7... ale trzeba jeszcze poszukać

Na PRO7, 28. luty 2010 (bo u nas będzie już po północy), godz. 2.00, po angielsku. Powtórka jest z napisami niemieckimi (przynajmniej w 2008 roku tak było).

Mr_MarQx

w cyfrowym polsacie jest PRO7???????? Bo ja nie mogę go znaleźć

stokrotka251

Pewnie gdzieś jest na jakimś setnym+ kanale albo o wiele dalej. Pro7 to niemiecki kanał więc albo jest w ch*j daleko albo go nie ma.

gabol2008

przeglądałam całą listę z 3 razy ale jeszcze popatrzę

stokrotka251

ale z tego co wiem (z tego, co mówi program pro7 na ich internetowej stronie) w tym roku nie transmitują gali...

agnavi

No a jakaś inna stacja? W cyfrowym polsacie oczywiście...

gabol2008

Ktoś może podać link w dzień gali Oscarowej, na którym można obejrzeć online wersje z C+?

gabol2008

albo w n'ce???

bubble_factory

Czy ktoś wie gdzie ogólnie na całym świecie będą transmitowane Oscary po angielsku. Znalazłem stronę z online kanałami z całego świata, ale akurat z polski nie ma C+, a z Niemiec Pro7. :P ???

Juby_

Amerykańska telewizja ABC. Juby_ podasz link do tych kanałów online?

dla osób z Krakowa polecam wybranie sie do kina Kijów, tam będzie transmisja na żywo, a wejściówka zdaje się 5 zł kosztuje :)

naiko

spoko macie ;p

naiko

skąd takie info?

http://www.youtube.com/watch?v=5F9yc8r2FCU

ja zawsze oglądam na Niemieckim kanale RTL, bo polską telewizję jak zwykle nie stać na wyemitowanie.

jesse_b

Cyfra + godzina 2.30 z 27-28.02.

kyo_v

# gabol2008 - Mam takie coś, ale tutaj są 4 różne kanały ABC ze Stanów zjednoczonych:
http://www.tvpc.com/ChannelList.php

Nie wiesz przypadkiem,. na którym będzie można oglądać (bo każdy powinien działać, na tej stronie oglądałem rozdanie Bafta).

# jesse_b - Na zwykłym RTL będzie wersja angielska, czy niemiecka?

Juby_

Rozdanie będzie na głównym kanale ABC, ale jakoś żaden z nich mi nie działa... Jest tylko dźwięk a czasami nic nie ma.

Pro 7 transmituje galę Oscarów w tym roku, tu macie program tv (zmieńcie datę) od 2 w nocy http://www.prosieben.de/tv-programm/
Czyli w N będzie można obejrzeć galę Oscarów w TV, chyba na kanale 520 albo 525 (lista kanałów http://n.pl/oferta/uslugi_dodatkowe/fta.html ). Dajcie znać jak coś pokręciłam, bo jeszcze nigdy tego nie oglądałam ;)

annia

w N nie ma programu 520 i 525...