bardzo się zdziwiłam czytając nominacje do oscarów bo nie znalazłam Zmierzchu a powinien być bo jest najlepszy! Zmierzch powinien być co najmniej w pierwszej piątce najlepszych filmów a te ... chcą dać mu kilka złotych malin czy czegoś tam gorszego. ja po prostu tego nie rozumiem to jest jakiś koszmar. oscary dają jakimś bajkom zrytym a zmierzch ma dostać jakieś maliny. to po prostu się nie mieści w głowie co oni odpalają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie rozumiem tego!?!?!?!?!?!?
ile masz lat ?:D zmierzch jest dla małolatów, ze tak sie wyrażę. Co prawda moja matka go oglądała i od razu wyszedłem, ten film wgle mi sie nie podoba ; / Romansidło i tyle. Ten film nie zasługuje na oskara !!! Rozumiem ze kazdy ma inny gust. ; dd
łał, myślałem, że nic mnie już na tym świecie nie jest w stanie przestraszyć. myliłem się. Tobie się udało.
Nie mam nastu lat, ale Sage Zmierzch bardzo lubię :) co nie oznacza, że widzę Zaćmienie wśród nominowanych do Oscara :-/ co tu się oszukiwać gra Roberta jeszcze ujdzie, ale z Kristen to już grubsza sprawa bardzo mnie denerwuje jej jedyna mina przez cały film.