Nowy filmweb to jest jedno wielkie nieporozumienie, jakiś burdel, cholerne śmietnisko. Zmieniliście ten portal w coś pomiędzy nasza-klasa a serwisem randkowym. Jakieś pieprzone gustomierze, zasrane komunikaty, nieprzejrzysta strona, kretyńsko ułożony panel użytkownika. I, przepraszam bardzo, czym do licha ma być zidiociała opcja "filmy, których nie chcę obejrzeć"?! Jak nie chcę obejrzeć to nie klikam, proste, prawda? Banda niekompetentnych weryfikatorów (poza nielicznymi wyjątkami), którzy mają w dupie to, co do nich należy - na sprawdzanie niektórych kontrybucji czeka się czasem ponad rok, akceptują jakieś porypane pokemońskie ciekawostki. ŻAŁOSNE. Bajzel jak cholera, pododawane są jakieś postaci, które nigdy w życiu nigdzie nie grały. LUDZIE, PRZENIEŚMY SIĘ NA INNY PORTAL, BO TEN JUŻ DAWNO UMARŁ!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kama_meduza

Jak widać, nowy wystrój nie ukryje burdelu, a znając pomysły autorów strony opcje typu "filmy, których nie chcę obejrzeć" będą się tylko mnożyć i mnożyć. Inspiracja IMBD tym razem nie wyszła, szatę graficzną zmieniono jakiś czas temu, ale nie wiem, czy kiedykolwiek będę się mogła tu odnaleźć.

kama_meduza

Szkoda że taki!
Dobry portal filmowy
Tak nisko upadł
Żal i rozpacz :(

kama_meduza

Nie ma co narzekać, i tak nic nie zmienią, bo dzięki takiemu słit wyglądowi mają dużo odsłon od napalonych, nastoletnich fanek 'Zmierzchu' i innych dzieciaków.
Tak samo jest od marca na wykopie. Wszędzie błędy, dodali durne funkcje, które z przyzwoitego portalu robią coś w stylu naszej-klasy i ten niebieski w milionie odcieni - straszne to dla oka. Znajomi, gustopodobni (co za nazwa ;o) i podobne rzeczy nie powinny istnieć w przypadku filmwebu, bo to nie jest portal randkowy. Ale cóż, nastolatki lubią się grupować w internecie, więc takie funkcje powstały.
http://i226.photobucket.com/albums/dd213/Zebruh/fuuuuu.jpg

kama_meduza

STARA SZATA GRAFICZNA STRONY - WRÓĆ !

Rocky2

straszny syf się tu zrobił, nie przeboleje tego koloru, siedzę już tu ze 2 lata na profilu, i nie podobają mi się te wszytskie duperele w stylu jakichś wykresików, dziwnych dodatków czy innego badziewia. W ogóle nie mogę się tu połapać czuję się jak stary dzadek, co dopiero uczy się obsługiwać komputer, jeszcze brakuje czegoś w stylu tego gównianego śledzika, albo dziadowskich gierek. Nadszedł czas apokalipsy :(

kama_meduza

Muszę się podpisać pod tymi wypowiedziami - niestety filmweb zawiódł, pojawiło się zbyt wiele dodatkowych - zupełnie zbędnych - funkcji, nie można się momentami połapać, gdzie, co i jak. Dołączyłam do portalu, bo wydawał się kompetentny, a prym wiedli mimo wszystko ludzie mądrzy i mający coś ciekawego do powiedzenia, na poziomie, teraz mam wrażenie, że zalewa nas tandeta.

kama_meduza

Chaos, chaos!
Nic nie mogę znaleźć. Wszystko jest porozrzucane. Najbardziej jednak wkurza mnie wygląd profilu i to, że kiedy chcę przeglądnąć moje ulubione filmy to muszę przejść parę stron, żeby być na literce A! Odkryłam ten portal parę lat temu i byłam wniebowzięta. Prosta szata graficzna, szybkie i łatwe wyszukiwanie. Denerwuje mnie również wygląd strony danego filmu. Jesteśmy wzrokowcami i lubimy kiedy wszystko jest jakoś normalnie od siebie oddzielone w tym wypadku kolorystycznie, a nie biała strona i tu jakiś opis zaraz obok recenzja itd..
Burdel moi kochani Filmwebowicze, burdel.
Pozdrawiam :)

kama_meduza

http://www.filmweb.pl/forum/PORTAL+FILMWEB.PL/NIE+ZNALEZIONO+STRONY+O+PODANYM+AD RESIE,1427702
kolejny problem na nowym filmwebie

P_Halliwell

STARA SZATA GRAFICZNA STRONY - WRÓĆ !