*Po wejściu w "chcę obejrzeć" pojawiała nam się informacja ,kiedy emitują dany film
*Po wejściu w aktora, widzieliśmy jakie filmy pojawią się z nim w ciągu najbliższych dni
Zostanie to przywrócone ,czy może już znajduje się w jakiejś opcji?
P.S A czego Wam brakuje?
- dołączam się do tego ... i było więcej możliwości sortowania filmów "Chcę obejrzeć". Jak dla mnie najlepsze było sortowanie wg daty premiery - teraz brak,
- kiedy oceniałem jakiś film ze swojej listy "chcę obejrzeć" to automatycznie film ten znikał z niej, a teraz? trzeba wchodzić specjalnie w film i klikać "NIE CHCĘ ZOBACZYĆ TEGO FILMU" - bzdura,
- i u góry strony można wybrać: dodaj... , ustawienia, ten nowy kokpit... ale gdzie są najważniejsze - moim zdaniem - "Twoje filmy", "Twoje seriale", "Twoje Osoby"?
- wcześniej było więcej opcji wyszukiwania bez konieczności wchodzenia w "wyszukiwanie zaawansowane",
jak coś jeszcze znajdę to napiszę
"Chcę obejrzeć" wraz z pokazaniem godzin transmisji to była super sprawa.
Teraz trzeba wchodzić na każdy film i dopiero wtedy można dowiedzieć się czegoś więcej...
Ale to chyba wie każdy. Sorry, ale ja nie wiem po co 5 stopniowa skala chcę obejrzeć. Albo chce albo nie. Ale to pewnie można dyskutować, mnie nie przeszkadza. Ale chyba każdy kto korzystał "chcę obejrzeć" robił to m.in. dla tego że wiedział z wyprzedzeniem kiedy będzie emisja filmu lub przypomnienie o najbliższych premierach. Bez tego to po co w ogóle wchodzić w zakładkę chcę obejrzeć? To chyba jest rzecz której najbardziej mi brakuje.