Ten post pewnie zostanie skasowany za wulgaryzmy, ale wiedzcie co o was myślę. spierdoliliście dobrze dotychczas funkcjonujący serwis filmowy i jeszcze ten wygląd, stary był sto razy lepszy., tam wszystkie istotne informacje o filmie były na głównej stronie filmu, tutaj pochowaliście wszystko w odnośnikach - po kiego pytam, chyba tylko po to żeby dłużej 'plątać' się na podstronach. Po drugie wygląd - to jest co prawda moje osobiste zdanie, ale jestem pewien że myślących tak jak ja jest więcej. nie znoszę stronek które walą mi białym tłem po oczach (przed kompem zwykle siedzę wieczorami), a tu mi wali po oczach taka biała żarówa. Po trzecie jeśli chodzi o komputery to jestem 'konserwatystą' - upgrade'y softu robię dopiero jak te dotychcasowe nie obsługują potrzebnej mi funkcji, w przeogromnej większości nie lubię jak strony zmieniają wygląd (pół biedy wygląd, na tym nowym pół godziny plątam się żeby znaleźć interesujące mnie informacje).

Podsumowując - zastanawiam się poważnie czy nie zrezygnować z korzystania z tego serwisu i nie poświęcić się w rozwijaniu konkurencji. Oczywiście w powiększaniu bazy filmowej, bo na pisaniu stron się nie znam.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa