Kokpit to tak szczerze mówiąc świetna sprawa lecz póki co wygląda on dość mizernie i co by tu mówić wiele po prostu nie nadaje się jako strona główna bo taką jest... nie licząc zakładki Filmweb 24 i może jeszcze tych gustopodobnych i rekomendacji reszta opcji jest może nie całkowicie bezużyteczna lecz jest wiele innych zakładek takie jak: Cięcia, Zwiastuny, Premiery, Rankingi itp... Tak szczerze mówiąc jedyny dobry kokpit to taki w którym dałoby się wprowadzić każdą zakładkę, nawet z forum po prostu wszystko według gustu co zaowocowałoby czytelnością strony. Każdy wrzuciłby sobie na kokpit to co potrzebuje a gdyby mu potrzeba by było czegoś więcej to zajrzałby do np. Bazy... Myślę o czymś na wzór iGoogle... tam jest różnorodność i każdy dopasowuje zakładki do swego gustu...
Dlatego proszę o konkretną odpowiedź panów i panie redaktorów o odpowiedź... Czy Kokpit w tej wersji będzie ostateczny i czy będą dodawane inne zakładki, albo czy będzie możliwość wybierania z zakładek w działach Filmweb 24, Baza Filmowa, Filmweb TV i Społeczność...??

No i już takie marzenie o możliwości zmiany koloru tła ale to naprawdę nie jest takie ważne... :P

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
DrHouse15

Zupełnie zgadzam się z towarzyszem @DrHouse15. Wiem, że teraz wygląd stron WWW robi się bardzo pod funkcjonalność, ale nie zapomnijmy także o kunszcie, jakim jest grafika :).

DrHouse15

Już na początku udostępnienia bety była mowa, że obecnie kokpit jest mało rozbudowany, ale ma się to zmienić. Niestety redakcja nie podała dokładnie, ile nowych opcji ma się pojawić.

A o różnych kolorach strony już było tyle tematów i postów, że są tylko dwie opcje: albo redakcja nad tym pracuje/ ma to w planach, albo leci sobie w kulki olewając userów...

PS. Pozdrawiam pana Fingolfina :P Widać, że nie tylko ja lubię mistrza Tolkiena ;)

Gimli_syn_Gloina

Dzięki... No to czekamy a ja wolę osobiście posiedzieć na starej wysłużonej stronie... :P