A może by tak zrobić dwie wersje kolorystyczne do wyboru? Starą, dla osób które wolą poprzednią kolorystykę oraz nową - aby Wasza praca nie poszła na marne ;) Chyba nie byłoby z tym dużo zachodu, a ilu użytkowników byście uszczęśliwili..

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
tnina

A, i jeszcze przydałaby się możliwość edytowania własnych postów na forum. Nową wersję Filmwebu trzeba jeszcze mocno dopracować, ale niektóre nowości są bardzo przydatne (chociażby rekomendacje filmów).

tnina

Dwie wersje kolorystyczne to bardzo dobry pomysł. Poprzednia szata graficzna według mnie była najlepszą jaką widziałem. Całość kojarzyła mi się z kinem oraz FW, a teraz może nie jest najgorzej ale jest bardzo słabo w porównaniu ze starym designem. Teraz te kory kojarzą mi się z lekka tandetą, chociaż nie najgorszą ;]

tnina

Temat odkurzam, gdyż uważam, że dwie wersje kolorystyczne strony to bardzo dobry pomysł. Posty edytować się już da, więc może dałoby się też przywrócić stare (opcjonalne) kolory, tak bardzo kojarzące się nam z FilmWebem? ;)

tnina

Jestem za tym, żeby dorzucić jakiś ciemniejszy wystrój do wyboru. Poprzednie kolory faktycznie były całkiem niezłe. Nie raziły w oczy, były ciepłe itepe.

tnina

Na pewno admini już się naczytali o problemie z kolorystyką. Mam nadzieję, że nie przejdzie to im koło nosa albo co gorsza, nowy design nie jest elementem nowej polityki FW.

szogun

Ja też za. Proszę o jakąś ciemną skórkę - może być czarna z czerwonym jak znaczek FW ;)

__ROZA___

Witam,
niestety nowa skórka jest bardzo słaba, wszytsko jest metaliczne i zaokraglone, jakby serwis byl poswiecony tylko sf. rowniez uwazam ze powinna byc jeszcze ciemna skorka do wyboru, to kojarzy sie z filmami i tworzy mily klimat. nowa kolorystyka wali po oczach, az boli glowa. jesli to sie nie zmieni, odwiedziny na tej stronie beda tak nieprzyjemne dla oczu, ze poszukam innego serwisu

augusta_2

Tez jestem za inna szata graficzną. Białe tło meczy oczy :(
Nie upieram się przy poprzedniej kolorystyce, chociaż przyznam, ze kojarzyła się z filmem, kinem no i oczywiście fw.pl. :)

cozaszit

a ja uważam, że szata graficzna jest jak najbardziej trafiona. bez udziwnień i innych takich. czarny- czerwony-biały. zdecydowanie TAK!

brum20

Dlatego też postulujemy za DODATKOWYMI/OPCJONALNYMI skórkami ;)

tnina

Dołączam się do petycji. Wasze poprzednie kolory i design, były swego rodzaju atutem i wyróżnieniem na polu portali filmowych. Mi osobiście bardziej przypadały do gustu niż te obecne, które w sumie też są akceptowalne wymagają jednak przyzwyczajenia, a ludzie(wiem z własnego doświadczenia) nie lubią zmieniać przyzwyczajeń:)

tnina

ja tez wolalabym poprzednie kolory... te faktycznie az raza w oczy, a kolory ciemniejsze dodawaly jednak tej stronce charakteru :D

eweline2009

Średnio mi się podobają te nowe kolory. Jakoś tak... pusto się wydaje. Jak plastikowe pudełko na dvd bez okładki. Poprzednia kolorystyka była genialna, zupełnie, jakby się było w kinie po zgaszeniu świateł i właśnie miał się zacząć film. Jeśli głosy użytkowników mają jakieś znaczenie, to podpisuję się pod prośbą o wprowadzenie alternatywnej kolorystyki, najlepiej tej poprzedniej. Nie idźcie w ślady grono.net, które kompletnie ignoruje postulaty swoich użytkowników! Ale poza tym okej, każdy portal powinien się rozwijać.

tnina

popieram

emogirl_3

nowa strona jest wprost genialna! szczególnie do gustu przypadł mi gustomierz ;) oraz przypominanie co leci w tv, kiedy premiery w kinie i za ile dni nowe odcinki seriali :D
Ale tak jak i przedmówcom nie bardzo podoba mi się kolorystyka - zdecydowanie wolę tę poprzednią wersję

tnina

Jestem za starą kolorystyką. Nowe są za jasne i mój wzrok bardziej sie męczy.

tnina

Też się dołączam do apelu- trochę mi brakuje ciemnej kolorystyki poprzedniej wersji strony, która tak bardzo mi się kojarzy z FW i kinem.
Ewentualnie jak już ktoś w innym wątku napisał- pozostawić starą wersję strony dla bardziej konserwatywnych ;)

tnina

I ja poprę dodatkowe wersje kolorystyczne. Z doświadczenia wiem że jak strona jest dobrze zaprojektowana to stworzenie alternatywnych kolorów to nie jest dużo pracy.

tnina

ooo tak - mam wrażenie, że filmweb robi się trochę pod IMDb. wolałam starego, poczciwego filmweba. co w nim było nie tak? nie widzę powodów do zmiany, ale widać była potrzebna jeśli ją wprowadzają, więc zostaje tylko życzyć sukcesu! ;)

tnina

Dolaczam sie do petycji. Mi nowa szata nie przeszkadza, ale dobrze miec wybor. Fajnie by bylo gdyby ktos z redakcji dal znak ze czyta posty na tym forum i jaka jest szansa na dodanie drugiego designu.

loziniak

Jak najbardziej! Nowy wystrój w oczy kole, jak jakaś stopklatka czy inne badziewia.

rynsztof

beznadziejny ten "nowy Filmweb"
dajcie możliwość powrotu do starej skórki,bo to to jakies nie porozumienie

rynsztof

chyba miało być przejrzyście, a jest tak, że się w ogóle patrzeć nie da.