U siebie na blogu dodałem nową notkę i nie chce mi się ona pokazać w profilu, dopiero gdy wejdę w zakładkę Blog albo zarządzaj blogiem to ją widać.
Filmweb w ogóle ma jakieś problemy z odświeżaniem i cookies, jak przeczytam wszystkie wiadomości ze skrzynki odbiorczej to po wejściu na jakąkolwiek stronę filmową czy inną, w prawym górnym rogu ciągle przy napisie "Poczta" widnieje informacja o nowych wiadomościach. Po odświeżeniu albo znika albo nie, ale żeby było śmieszniej, jeśli zniknie, a ja odświeżę jeszcze raz, to znów się pojawia, mimo iż nowych wiadomości nie ma.
Co do bloga z kolei miałem ustawione wyświetlanie ostatniej notki na stronie głównej profilu, ale po zaktualizowaniu takiej notki o kolejny obejrzany przeze mnie film, w zakładce "Blog" zmiany widać, ale na stronie głównej profilu już nie. I znów pomaga czasami odświeżanie, ale po kolejnym raz znika, raz się pojawia. I nie pomaga tu nawet ctrl+f5. Usunięcie cookies też nic nie daje, bo dalej jest to samo, więc wina musi być po stronie Filmwebu.
U mnie to samo.
Usunąłem temat z bloga, a on dalej widnieje w profilu, kiedy na niego kliknę pojawia się "Nie znaleziono strony o podanym adresie."
Kiedyś kilka godzin, teraz chyba kilka dni, ja wczoraj usunąłem temat, a dzisiaj dalej jest, minęły ponad 24 godziny.