Na starym filmwebie można było sprawdzić w swoim profilu, kiedy w telewizji będą puszczane filmy z naszych ulubionych oraz ''filmy, które chcę obejrzeć''. Czy teraz też istnieje opcja, by to jakoś sprawdzić?
Bo ja szczerze powiedziawszy, nie mogę tego znaleźć. A było to bardzo przydatne.
Opcja o której mówisz powróci niebawem. Aktualnie dostępne są tylko informacje o najbliższych odcinkach seriali, które chcesz obejrzeć.
A jeśli można wiedzieć to skąd masz informację, że powróci? Bo jeśli są w jakimś miejscu tego typu newsy itp to chętnie bym tam zajrzał od czasu do czasu...
A że wróci to mam wielką nadzieję, gdyż opcja była bardzo przydatna...
No właśnie. Dobrze by było aby włodarze Filmwebu podeszli z szacunkiem do użytkowników. Nie mówię , że mają się odnosić w każdy poście czy w ogóle na forum, ale aby w miarę na bieżąco informowali co robią. Co dlaczego nie działa i kiedy zacznie. Tak jak ta opcja przy "chcę obejrzeć" w co którym temacie to się przewija, a tu kolega pkowalewski mówi, że będzie niebawem. Gdyby FW gdzieś poinformował taka a taka funkcja będzie orientacyjnie) włączona za 2tygodnie od startu nowego FW. To nie było by pytań, a tak chyba każdy ma wrażenie że redakcja serwisu ma użytkowników serdecznie gdzieś.