Strona się stała strasznie wolna... Mam nadzieję, że to tylko przejściowe, ale zróbcie z tym porządek, bo nie da się korzystać ze strony...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Gimli_syn_Gloina

prosze o cierpliwosc.

Gimli_syn_Gloina

zgadzam sie z Toba zamulila sie strona, ale ogolnie jest okej moglo by byc troche ciemniej

Gimli_syn_Gloina

Racja strona jest bardzo wolna i często się w niej coś zacina i wyłącza, mam nadzieję że uda się poprawić stabilność i i szybkość działania strony bo jest to bardzo irytujące

Gimli_syn_Gloina

Już działa w normalnym tempie :) Co prawda są problemy ze zdjęciami i nie widzę ostatnio ocenionych filmów na stronie mojego profilu, ale przynajmniej nie otwiera się wszystko w 20 minut...

Gimli_syn_Gloina

Mam to samo trzeba dobrych 20 sekund zanim przejdę do jakiegoś filmu!

Gimli_syn_Gloina

ale jesli podoba Ci się, że otwiera się w 2min no to moje gratulacje.. dla mnie na razie porażka pod każdym względem (kolorystyka, układ i prędkość).

Gimli_syn_Gloina

Fałszywy alarm - za szybko się ucieszyłem... przez 10 minut wszystko otwierało się w ciągu kilku sekund, teraz trwa to ok. 2 minut. Jest szybciej niż na początku, ale i tak muli...

Gimli_syn_Gloina

Wciąż jest wolno.

_Pablos_

Wszystko się popiepszyło, Filmweb też, strasznie muli i wogóle.

Adam_Kadmon

Co za szajs trzeba około 4 minut żeby dowiedzieć się coś o filmie! bo muli jak cholera!

Rorschach_

A jest problem z obrazkami zdjęciami i avatarami swój widzę ale reszty urzytkowników i zdjęć aktorów już nie. Powinien jeszcze pobyć tamten stary film web bo ten nowy chodzi tak koszmarnie że nie da się z niego korzystać.