użytkownik usunięty

dodać opcję taką, że każdy może wybrać stary lub nowy filmweb?
ktoś chce biały - klika biały i ma ten. ktoś chce czarny - klika czarny i ma ten stary.
i dajcie w końcu jakąś odpowiedź. przecież chyba nie chodzi wam o tracenie użytkowników?! bo w tej chwili na to właśnie wygląda!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

rzygać się chce jak się czyta takie komentarze. nie po to robili nowy filmweb, żeby była opcja powrotu do starego. bezsens. jak się komuś nie podoba, to niech idzie. niech wieczni maruderzy spierdalają(może się wreszcie trochę fw od nich przerzedzi). tyle mam do powiedzenia. :P

użytkownik usunięty
Amish1188

Ja tez mam cos do powiedzenia do ciebie Amish.

.*Nie masz wymagan to spierdalaj*.

oczywiście, że mam. ale nie będę ciągle skiałczał tak jak wy. wyrazić konstruktywnie opinie, co się komu podoba, a co nie to nie jest to samo, co ciągłe narzekanie(o szantażu z odejściem w roli głównej nie wspomnę, bo to poziom przedszkola).

użytkownik usunięty
Amish1188

o mój ty smutku. konstruktywna opinia?
opinia o tym, że znacznej części osób nie podoba się nowa wersja filmwebu, że jest nieporęczna, nic w niej nie można znaleźć, wiesza się, blokuje, nie pojawia, wyłącza, rozłącza, nie jest sama ze sobą kompatybilna (nie pobiera informacji ze swoich archiwów), bardziej wygląda jak labirynt niż jak serwis dla osób o jakimkolwiek guście filmowym... a i pewnie znacznie lepiej by chodziła, gdyby nie fakt, że część skryptu jest po prostu błędna.
wizualnie to nie tylko tyle, że nie zachwyca. ale wręcz razi, odrzuca

mnie po pisaniu tego krótkiego posta po prostu bolą oczy od monitora. co nigdy wcześniej na filmwebie miejsca nie miało. z przykrością muszę stwierdzić, że choć lubiłam tu wchodzić, będę musiała z tego zrezygnować, ale nie dlatego że "to szantaż", tylko dlatego, że BOLĄ MNIE OD TEGO OCZY

czy to nie jest konstruktywna i zarazem negatywna opinia o tym, co stało się z serwerem?

a nie zauważyłaś tam w rogu napisu 'beta'? to zapewne nie jest końcowa wersja. a jak cię oczy bolą, to se ściemnij obraz

Sama strona wizualna mogła by jeszcze być, gdyby nie właśnie to że ta strona bez przerwy się zawiesza, coś na niej nie działa ew. (dla odmiany) ładuje się pół godziny. No jak tu korzystać z tej strony jak na załadowanie się głupiej zakładki z aktorem trzeba czekać minimum 5 minut. Na żadnej stronie się tak nie robi tylko właśnie tutaj. Stary FW może i nie zawsze działał stabilnie, lubił się czasem zawiesić ale przynajmniej nie było tak jak jest teraz. No i nie ładował się 3 godziny