Dlaczego żaden z adminów serwisu nie udziela się w tak palących kwestiach jak działanie forum, a w szczególności gustopodobnych i rekomendacji. Każdy z forumowiczów wypowiada się w kółko najlepiej jak może, ale to nadal nie są infa z pierwszej ręki. Admini powinni informować nas postępach w udoskonalaniu serwisu i tłumaczyć pewne niezgodności jakie pojawiają się na styku celu działania opcji z faktycznym ich działaniem.
Powtarzajmy zatem razem: CHCEMY ADMINÓW!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
k54j

Zna ktoś jakiś podobny serwis, ale nieco poważniejszy od tego? Chętnie się tam przeniosę.

panczarek

Znam ale wszystkie są gorsze.

k54j

My chcemy, ale widocznie oni nie chcą. A dlaczego? Tego nie wiem. Może kasy nie mają;)

mikamves

Mają, ale nas wszystkich w czterech literach ;)

__ROZA___

Tak...wisi im to...Ja najbardziej żałuje żarówek.

aronn

Ja bym natomiast chciała nie musieć odświeżać strony 500 razy żeby móc dodać swoją wypowiedź albo post do obserwowanych! Przecież tu cholery można dostać!
Klikam "odpowiedz" i nic się nie dzieje dopóki setkę razy nie odświeżę strony! Jak chcę dodać posta do obserwowanych to mi wyskakuje błąd serwisu! I znowu "wstecz" "odśwież" i tak w koło macieju!
JA CHCĘ STAREGO FILMWEBA! Tam przynajmniej wszystko działało ;/

edit: no i strona jakiegokolwiek filmu też się nie ładuje od razu. Załaduje mi się np do listy aktorów, a dyskusji już nie widać, albo nie można dodać filmu do ulubionych bo ikonka się nie załadowała. Albo włączyć zdjęć bo cały panel ze zdjęciami ciekawostkami itp też się nie ładuje!!!!!!!!!!

k54j

Serwis chcący być nowoczesnym, tworzonym przez społeczność a beton z każdej strony.
Przy obecnym systemie akceptacji kontrybucji serwis się nie będzie rozwijał, ja przynajmniej nic więcej nie dodam bo bez sensu marnować czas.