Dlaczego żaden z adminów serwisu nie udziela się w tak palących kwestiach jak działanie forum, a w szczególności gustopodobnych i rekomendacji. Każdy z forumowiczów wypowiada się w kółko najlepiej jak może, ale to nadal nie są infa z pierwszej ręki. Admini powinni informować nas postępach w udoskonalaniu serwisu i tłumaczyć pewne niezgodności jakie pojawiają się na styku celu działania opcji z faktycznym ich działaniem.
Powtarzajmy zatem razem: CHCEMY ADMINÓW!!!
Ja bym natomiast chciała nie musieć odświeżać strony 500 razy żeby móc dodać swoją wypowiedź albo post do obserwowanych! Przecież tu cholery można dostać!
Klikam "odpowiedz" i nic się nie dzieje dopóki setkę razy nie odświeżę strony! Jak chcę dodać posta do obserwowanych to mi wyskakuje błąd serwisu! I znowu "wstecz" "odśwież" i tak w koło macieju!
JA CHCĘ STAREGO FILMWEBA! Tam przynajmniej wszystko działało ;/
edit: no i strona jakiegokolwiek filmu też się nie ładuje od razu. Załaduje mi się np do listy aktorów, a dyskusji już nie widać, albo nie można dodać filmu do ulubionych bo ikonka się nie załadowała. Albo włączyć zdjęć bo cały panel ze zdjęciami ciekawostkami itp też się nie ładuje!!!!!!!!!!