Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Najlepszy film o tańcu jaki ostatnio widziałam!

Dirty Dancing i Step Up. Taniec zmysłów nie powinien nawet się znaleźć w zestawieniu z Deszczową piosenką czy Czarnym
Łabędziu bo te dwa to klasyki (arcydzieła) , a te pierwsze to tanie gnioty , o reście się nie będę wypowiadał... :P

Brakuje kilku zacnych tytułów ☻

"Dirty Dancing", "Gorączka sobotniej nocy", "Flashdance" oraz "Footloose" to też świetne filmy, jednak takie
tytuły jak "Step Up", "Kochaj i tańcz, "Zatańcz ze mną" czy remake "Fame" to takie gnioty, że nie warto na nie
głosować ;-)

Trochę za mało tych filmów w ankiecie.Bo dlaczego jest "Step up" jedynka a nie ma trójki czy czwórki które
według mnie ,biorąc pod uwagę choreografie, są lepsze. Brakuje również tak świetnych filmów jak " Faceci w
butach" , " Wytańczyć marzenia" i wielu innych. Dodałbym nawet " Na Ostrzu " wszystkie części, może to...

więcej

GDZIE JEST W TEJ ANKIECIE SPIDER MAN 3 ?

pierwsze "Zatańcz ze mną" (1998 rok) czemu nie ma tego filmu w ankiecie ? jak ktos nie widzial to polecam,
swietny film na wieczor

rowniez film Honey z Jessica Alba to film o tancu, za to Czarny łabędź nie jest o tancu ;)

http://www.filmweb.pl/film/Zatańcz+ze+mną-1998-93669

ale tylko dla tego że brak mi tutaj Salsy (1988).

Ja do ankiety dodałbym jeszcze "Wytańczyć marzenia/Take the Lead". To naprawdę świetnie opowiedziana
historia, która z całą pewnością jest warta uwagi.

gimbusy wszędzie!