Fajny film już byłam na nim. A wy co o nim myślicie?
POZDRO PA!

Karolcia

Film jest naprawde bardzo dobry, warto sie wybrac na niego do kina :) Polecam :

Karolcia

juz mam ten film na kompie w versji dvd ale bylem w kinie i jednak rozmiar ekranu i przestrzenny dzwiek robi swoje!!!! Polecam goraco!

Sir_Kr_Z

Film niewiele się różni od wcześniejszych przedstawiających globalną katastrofę (Dzień zagłady, Dzień Niepodległości, Armageddon itd.), a jednak ogląda się go lepiej niż pozostałe. Choć znów flaga amerykańska wisi wysoko i dowiadujemy się, że prości amerykanie to tak naprawdę patrioci i herosi gotowi do poświęceń na każde zawołanie, to jednak nie brakuje też elementów traktowanych z przymrużeniem oka (ludzie cywilizacji zachodniej szukają schronienia w krajach Trzeciego Świata, masowa ucieczka amerykanów chcących przedostać się za meksykańską granicę itd.). No i znakomity Jake Gyllenhaal. Polecam Donnie Darko z nim w roli głównej.

Myszkin

co prawda to prawda że film podobny jest do innych katastroficznych... ale co mogą więcej wymyślic, zawsze chodzi o zagłade ziemi.... Mimo to efekty były niezłe a najlepsza scena to wg. mnie ta w której wszystko zamarza, i jak ich wilki goniły.