Hej, kontynuując tradycję zakładam kolejny tego typu temat. Sama mam problem, więc
zwracam się do Was o pomoc :))
Nie mogę zidentyfikować dwóch filmów:

1) do mieszkania latynosów wbijają zabójcy, bo szukają dyskietki. Zabijają całą rodzinę
oprócz jednego chłopca, który ze wspomnianą dyskietką ucieka z mieszkania. Pomaga
mu jakaś babeczka i na samym końcu wygrywają z zabójcami. tamci dostają dyskietke,
a babka zżywa się z chłopcem.

2) chłopiec jest świadkiem morderstwa ojca w łazience w jakimś miejscu publicznym.
udaje mu się uciec przez okno i pomaga mu jakaś babeczka (jest albo dziennikarką
albo prawniczką)

Męczą mnie od paru tygodni...

martitta371121

Kiedyś się o ten film pytałam, ale drugi raz z głowy mi tytuł wyleciał. Mało z niego pamiętam, ale zaczynał się mniej więcej tym, że przed liceum (?) stała maszyna w której było można stworzyć taki wirtualny model dziewczyny/chłopaka. Było to dla rozrywki. Ale po tym jak jedna dziewczyna stworzyła swój model idealnego chłopaka i się oddaliła od maszyny, to wyszedł z niej chłopak, który był tym jej modelem. Miał on jakby jej umysł (?), był nią. Nie wiem jak to lepiej opisać :) Wiem, że mało, ale mam nadzieje, że ktoś skojarzy. Z góry dzięki :)

niikkiii

Już jak coś nie trzeba pomocy dla mnie :) "Wirtualna miłość" - lekka komedia, kilka lat temu mi się podobała :) Może komuś się spodoba :)

martitta371121

ad 2 to może "Klient".

martitta371121

ad 1 udało mi się znaleźć "Gloria" gdyby ktoś chciał oglądnąć.