Kolejna część tematu dla ludzi szukających danego filmu,założyłem ten temat ponieważ w tam tym jest już 1000 odpowiedzi. Więc ja zacznę.Dostawca Pizzy
okazuje się być porywaczem ,jego kolega zabiera dziecko a mężczyzna siedzi z Kobieta i
czeka aż ona uzbiera 1mln $. Mężczyźnie kontaktują się między sobą jeśli kontakt ustanie dziecko ma zginąć.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
biomek

Jest już założony nowy temat "SZUKAM FILMU" / "MAM PROBLEM Z FILMEM..." part X, więc po co zakładać następny!

Ludzie, wystarczy popatrzeć!

biomek

Ja szukam filmów które o czyms opowiadaja. Ale nie tak jak wiekszośc chłamu w telewizji.

Szukam raczej czegos w stylu Polskiego filmu:
"człowiek na torze", "Wojny Polsko Ruskiej", "Ostatniego Samuraja", "Trainspotting".

Z przesłaniem, najlepiej jakiegos cieplego/przyjemnego, o przyjaźni, poświęceniu, honorze. W tym stylu.

Byłbym wdzięczny za kilka tytułów. Z góry dzięki

biomek

Hej,
szukam filmu, który opowiada o dziewczynie, która w wyniku nieszczęśliwego wypadku ma na twarzy bliznę. Dziewczyna czuje się niechciana, dopóki nie poznaje przystojnego chłopaka, w którym się zakochuje. Wszystko jest dobrze do momentu, aż dziewczyna dowiaduje się iż to ten właśnie chłopak spowodował wypadek, w którym ona ucierpiała.
Podczas wypadku to właśnie on wezwał pogotowie i zaczekał w krzakach dopóki nie upewnił się że ona jest bezpieczna.