Bardzo chciałabym ponownie zobaczyć te właśnie seriale. Jestem ciekawa za jakimi serialami Wy tęsknicie.

Ines24

Tak, ten klimat lat 80-tych. McGyvera ostatnio chyba powtarzali, ale niestety nie miałem czasu oglądać.

Cypisek

Poza "Drużyną A" chciałbym też zobaczyć ''Świat według Bundych".

Ines24

dobre seriale. aż się tęskni czasami za Drużyną A albo za helikopterami zrobionymi z zapałek :)
pozdrawiam

Ines24

tesknie za 'przyjaciolmi', bo polsat przerwal w glupim momencie, a canal + nie mam. 'millenium' moze, bo ludzie chwala, a ja w jakis cudowny sposob sie na niego nie zalapalem...

Ines24

Dorzucam jeszcze "Czarodziejki", ponieważ oglądałam chyba łącznie razem tylko 10 odcinków.

Ines24

"Detektyw Monk"- na TVN w sumie idzie 1 seria, ale na canal + skończyła się właśnie druga i mam nadzieję, że będzie i trójka, bo serial jest naprawdę fajny :) A za "Skrzydłami" jestem jak najbardziej! Lowel zawsze poprawial mi samopoczucie :D:D Zresztą wszyscy tam byli oryginalni... ;)

Ines24

Ja też chciałabym zobaczyć Skrzydła i Drużynę-A oraz Beverly Hills 90-210 (pierwsze odcinki).

Ines24

Ja też chciałabym zobaczyć Skrzydła i Drużynę-A oraz Beverly Hills 90-210 (pierwsze odcinki).

Ines

"Świat według Bundy", "Opowieści z Krypty" i "Allo! Allo!" - najlepsze!