10 FILMÓW KTÓRE WEDŁUG WAS BYŁO TAK OKROPNE ŻE NIE MOGLIŚCIE W SPOKOJU ZJEŚC POSIŁKU.

kante

1. Enigma................................... i długo, długo nic.

fan_Brada_Pitta

MOże to ci się wyda dziwne ale nie słyszałem o tym filmie

kante

Dzień Świra.....
I jak do tej pory to jedyny taki film- chciałabym, żeby tak zostało ....:)

Akasha_2

zdecydowanie mogę sie pod tym rowniez podpisac!! Uwazam zreszta ze od jakiegos czasu polskie kino mozna omijac szerokim lukiem. Wszystkie najnowsze polskie komedie sa na "jedno kopyto" nudne, proste i wulgarne!!! i Cezary tania podrobka Jima Carrey'a...... fuj

kante

W ścisłej czołówce umieściłbym "Głowę do wycierania" ("Eraserhead") - debiut D. Lyncha.
Parę dni temu miałem wątpliwą przyjemnośc obejrzenia ostatniej części cyklu "Planeta małp" (nie mylić z najnowszą wersją "Planety małp"). O ile pierwszy film jest OK (nie mówię o serialu tylko o filmie pełnometrazwoym z Ch. Hestonem) to pozostałe (były to chyba produkcje telewizyjne) to porażka. A już szczególnie owa ostatnia część, czyli "Bitwa o Planetę małp".
A z naszego podwórka, nie będę oryginalny - "Szamanka". Sięganie do repertuaru z przełomu lat 40tych i 50tych nie ma chyba sensu.

Trickster

a widział ktoś NUKLEARNE MARZENIA??
po tmy filmie przez tydzień mnie odpychało od telewizora:-/

Hiroto

najwieksza kicha to z pewnoscią film "Przedwiśnie" oglądałem ten film pod każdym względem ten film był do kitu słaba fabuła , akcja filmu też kiepska a także "Pan Tadeusz" cały film wirszem gadali jednym słowem muwiąc bez komentarza

Mathias

Co do Szamanki to zgadzam się zupełnie!Miał być szokujący a był obrzydliwy,a co do posiłku to również zjeść niemogłem po obejrzeniu tego arcydzieła...Ochyda.
inny wielki film to Wodny Świat:160 mln.$ i nic z tego na ekranie nie widać.Równie dobrze można było zrobić ten film w brytwance i byłby taki sam efekt.
No i jeszcze Bitwa o ziemie. Sensu tam nie widziałem.Showgirls i Bardzo Dziki Zachód to również znakomite przeciwieństwa dobrego gustu i smaku (i talentu reżyserskiego)
Można było by tak przez tydzień...Jak opracuje liste "najgorsze z najgorszych "to coś dopisze...

Rotting_Jack

"Bitwa o ziemię" - o tak! Ostatnio pokazało to TV4. Jest to jeden z tych filmów, po których widz powinien podać twórców do sądu o zniesławienie, bo najwyraźniej sugerują mu, że jest skończonym debilem

kante

Oglądałem wiele filmów słabszych i lepszych, ale ostatnim filmem przy którym szczerze sie wynudziłem na śmierć, był HULK :-/ Co za katastrofa, oglądałem ten film zaraz jak wszedł do kin (czyli już jakiś rok temu) i do dziś uważam, że zmarnowalem nim cenne 2.5 godziny mojego życia. Ostatnio na czym sie strasznie rozczarowałem to "Van Helsing", ale nie zaliczam go do najgorszych filmów jakie widziałem ;)

kante

Od najgorszego:

1. Matrix rewolucje
2. Ali G in da house
3. Freddy got fingered
4. Czerwona róża (omijać szerokim łukiem!!!)
5. Pieniądze to nie wszystko
6. U-571
7. Kill Bill
8. Gangi Nowego Jorku
9. Kariera Nikosia Dyzmy
10. Quo vadis PL

Jest to tylko i wyłącznie mój gust, więc nie zadawaj pytań co, po co i dlaczego.
Powyższe filmy mnie: zanudziły, zniesmaczyły, doprowadziły do szału, ścięły z nóg, rozbawiły głupotą *
* - niepotrzebne skreślić