PO OBEJRZENIU PIERWSZEJ CZęśCI ALIEN VS PREDATOR BYłAM ZACHWYCONA.Z NIECIERPLIWOśCIą CZEKAłAM NA KOLEJNą CZEść.PO OBEJRZENIU JEJ UWAżAM, żE REżYSEROM NIE BRAKłO POMYSłóW NA FILM.
Aha...:)
Ja nie widziałem jeszcze drugiej części, ale mogę się wypowiedzieć co do pierwszej. Jak dla mnie to był amerykański kicz... ogólnie, film oceniłbym na naciągane siedem (6,5, ale ostatnia scena, to już całkowite dno. Mało brakowało, a Lex (człowiek) trzymałaby się za rękę z PREDATOREM! Jeszcze buzi powinni sobie dać na sam koniec i byłby też wątek miłosny. Ehh... Dla mnie, pierwsza część zasługuje na 4 albo nawet 3 za fabułę... Za samo wykonanie należy się już wyższa ocena, tak więc końcowa to jakieś, mocno naciągane 6.
Jeśli możesz, to napisz, która część Ci się bardziej podobała.
Pozdrawiam.
WITAM. KAżDY MA SWOJE ZDANIE.NIE ZGADZAM SIę Z TOBą.JESTEM GORąCą FANKą "A vs P" I NAWET OSTATNIA SCENA O KTóREJ WSPOMNIAłEś NIE PRZESZKADZA MI OCENIć FILM BARDZO WYSOKO.ZACHęCAM GORąCO DO OBEJRZENIA DRUGIEJ CZęśCI CHOćBY DLA CIEKAWEGO ZAKOńCZENIA...
PIERWSZA CZęść PODOBAłA MI SIę BARDZIEJ.
RóWNIEż POZDRAWIAM
Nie masz racji Cris
OTO TEKST PISANY Z WCIŚNIĘTYM SHIFTEM
OTO TEKST PISANY Z WCIśNIęTYM CAPSEM
Jak widać caps lock nie obsługuje polskich znaków. Zachęcam do poeksperymentowania :)
chciałam delikatnie zaznaczyć, że na tej stronie wymienia się opinie na temat filmów a nie umiejętności w obsłudze komputera
Chciałem zasugerować, że jeśli dostaniesz bana za nie przestrzeganie zasad obowiązujących na forum, to wymiana opinii na temat filmów okaże się znacznie utrudniona.
Poeksperymentowałem.
OTO TEKST PISANY Z WCIŚNIĘTYM CAPSEM.
Jak widać u mnie obsługuje polskie znaki. :)
Cholera muszę sobie kupić nowego capsa :(
a żeby nie offtopować za bardzo wypowiem się krótko o serii AVP
1 część: bida
2 część: nędza
Ponoć na allegro tanio chodzą. A w promocji dodają awaryjny palec do wciskania shifta.
I ja też coś powiem, co by mnie tu od spamerów nie wyzywali:
1. kiła
2. mogiła
znalazłem tylko sterowniki :D
http://cgi.ebay.pl/Caps-Lock-CD-by-Mamalapeina_W0QQitemZ4804526581QQihZ016QQcate goryZ307QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
To napiszę coś o scenariuszu w w/w filmie:
słabiutki
A ja znalazłem mały poradnik dot. capsa :D
http://www.youtube.com/watch?v=KivsbIVl41I&feature=related
Scenariusz słabiutki był w AvP1. W AvP2 był słabiusieńki.
Patrząc na dotychczasowych aktorów i reżyserów można śmiało stwierdzić, że autor tego dzieła ma realną szansę wystąpić w AvP3, a może nawet go nakręcić.
Na tym faktycznie zakończmy, bo jeszcze bany polecą. :)
DoBrAnOc!
Dwójka piękna po prostu cudowna.
Początek nawiązujący do Predatora I. Dżungla i te znane wszystkim charakterystyczne klekotanie ;). Świetny klimat super plenerek. Obcy bez krzty litości atakują pierwsze lepsze napotkane istoty dziecko nie dziecko nie ma znaczenia. Pierwszy raz pokazany kawałek planety Predatorów – szkoda że tak krótko ale zawsze to lepsze niż nic. W trakcie film przechodzi w klimaty Obcy decydujący O Starcie, czyli wymarłe miasto, niedojedzone kanapki, nie dopita kawa deszczyk. Akcja w szpitalu z płaczącymi dziećmi – przeżyłem wstrząs (mam synka) – ta scena przyprawiła mnie o dreszcz i to taki prawdziwy. Pyzatym cudowna rozwałka. Nie ma że piękna laleczka musi wyjść cało – sciaaach i są dwie połówki pięknej blondi, przybite do ściany. I w końcu normalne zakończenie czyli wszyscy w mieście giną oprócz garstki uciekinierów. Ogólnie film krwawy ale tak to już bywa z Xenomorfami i Predatorami. Dla mnie bomba – poszedłem do kina i dostałem dokładnie to czego chciałem.