W tej chwili niema żadnej stacji która niemiała by w swojim programie paru telenowel. Co sprawia że ludzie tak licznie je oglądają mimo że cały czas chodzi w nich o to samo . Weżmy takie "M jak miłość" co takiego jest w tej telenoweli że ogląda ją ponad 10mln naszych rodaków. Co takiego jest tam zawarte że tylu ludzi głupieje przy telenowelach co takiego one nam pokazują to mnie ciekawi.
wydaję mi się,że większość z tych telenowel (może z wyjątkiem brazylijskich:)pokazują takie codzienne życie i problemy z jakimi można się w życiu spotkać...i chyba właśnie to tak przyciąga ludzi:P
Telenowele... zawsze lubiłam te południowoamerykańskie [wbrew pozorom to Meksyk ma najwięcej tych lepszych ;)] sama nie wiem dlaczego... może ze względu na język hiszpański [mój ukochany].
M jak miłość... nie wiem co oni w tym widzą... cała moja rodzinka zasiada przed tv a ja mam wtedy czas dla siebie i neta... ;D pzdr
a to zależy od telenoweli wspomniane "M jak miłość" jest dość fajne, takie familijne miłe, trafia do widza, czego na przykład ja, nie moge powiedieć o telenowelach z polstau, których nie cierpie, już sam ten obraz działa mi na nerwy pozdro:) ludzie lubią śledzić losy ulubionych bohaterów, czasami jak się zobaczy dobry film to chciałoby się wiedzieć co się dzieje dalej z bohaterami, telenowele własnie to pokazują:)
a to zależy od telenoweli wspomniane "M jak miłość" jest dość fajne, takie familijne miłe, trafia do widza, czego na przykład ja, nie moge powiedieć o telenowelach z polstau, których nie cierpie, już sam ten obraz działa mi na nerwy pozdro:) ludzie lubią śledzić losy ulubionych bohaterów, czasami jak się zobaczy dobry film to chciałoby się wiedzieć co się dzieje dalej z bohaterami, telenowele własnie to pokazują:)